8-те отрицателни черти на зодия Дева

Техните проблеми винаги са по-сериозни от вашите
25 авг 2018 13:21, Михаела Лазарова
14
8-те отрицателни черти на зодия Дева
Снимка: Reuters

Всеки зодиакален знак има своите светли и тъмни страни. Нашите сенки никога не напускат съществуването ни и се появяват в определени ситуации. Така е и с Девите – тези иначе така любезни персони, които подхождат с разбиране към всеки човек, имат своите тъмни черти, които проявяват в определени ситуации.

Всичко трябва да си е на мястото

Девата обожава реда и подредбата. За нея дори най-малкото разместване на мебелите, което не е по неин вкус, е немислимо. Девата е способна да вбеси околните, преподреждайки дори коледната им украса. Прането се простира под конец и по точно определени критерии. Съдовете се редят върху сушилнята по цветове и големина. Изобщо, светът на Девата е съвършено подреден и всяко вмешателство може да предизвика яростна съпротива от страна на тази зодия.

Те са перфекционисти

Девите са истински перфекционисти във всичко, което правят – не само в работата си, но и в домакинството, връзките, отглеждането на деца, приятелствата си. Никога нищо не е достатъчно добро, според тях. Понякога са склонни да се самобичуват, защото смятат, че не са се справили добре. Съответно изискванията им към другите са също големи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно. Девите трудно дават обич.Дават внимание, уважение, материална и морална помощ, но не и любов.Не че не обичат, просто са земен знак.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Номер 11, ти пък все едно си наясно какво му е било на него. Всеки си има собствена история. Никой не е длъжен на някой, от който не е получавал обич. И никой не е длъжен на родителите си, ако родителите му не стават. Но отново, поне Девите са едни от най-смелите като цяло, живеят според убежденията си, не са лицемери. Това обяснява всичко за останалата част от света, хаха
11
3
 
3
 
! Отговори
Угърчин преди 5 години
Един мой градски,бивш Началник на полицията в града,зодия Дева.Починала майка му,когато му се обадили,да му съобщят,отговорил,че не познава такъва човек,повече да не го търсят и безпокоят по-този въпрос,след което не отишъл на погребението й?!?!?!Бил и обиден за стара семейна вражда,за някакви наследствени имоти?!?!?!Коментарът е излишен,това обяснява всичко останало за тази зодия?!?!?!
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
No 5 yavno yako te trese zlobata. Tova e tvoyata zodiya - zodiya Zloba hahaha I kato vseki ot tazi zodiya, ne ti ostava vreme da blesnesh s ostanalite ti 5% izpolzvaem mozyk hahaha
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, така е. Добри, точни и услужливи, работари и много помагат на другите, но са доста досадни и затормозяващи. Зациклят понякога :)
8
11
 
17
 
! Отговори
ХАХА преди 5 години
Съвършенството но девите кара всички да им завиждат,умни,работливи и организирани,затова бързо печелят врагове,винаги казват истината
7
6
 
14
 
! Отговори
АНИ преди 5 години
еДНА ОТ НАЙ - СЪСТРАДАТЕЛНИТЕ ЗОДИИ-ЦЯЛ ЖИВОТ ПОМАГАТ НА ВСИЧКИ И НЯМАТ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ
6
0
 
1
 
! Отговори
К. Николов преди 5 години
Истина е,че обичат реда! А къде е тая секси кака? Дайте я насам!
5
18
 
16
 
! Отговори
хаха преди 5 години
абсолютно безполезна статия,девите нямат положителни черти,кажете ги като толкова знаете или положителните им черти са като извънземните,всички говорят за тях,но никой неги е виждал,девите са от *** нагоре,алчни,нагли,самозабравили се,със самочувствие до небесата,без никакво покритие,и лъжат повече от колкото говорят
4
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очевидно статията е грешна, тъй като Девите нямат отрицателни черти...
3
1
 
3
 
! Отговори
Getsbi преди 5 години
Unikalna e kaka, MNOGO MI E SEXY
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да има верни неща
1
0
 
6
 
! Отговори
а бе деа знам преди 5 години
Ама Салма Хайек е без грешка!