Лъвът – сладко, Девата – салата: Храна за всяка зодия

Когато Овните искат храна, я искат... веднага
25 авг 2018 10:45, Ивета Иванова
8
Лъвът – сладко, Девата – салата: Храна за всяка зодия
Снимка: Pexels

Овен

Когато искат храна, я искат веднага, не обичат да чакат приготвяне. Затова за тях са подходящи неща като пикантен начос, чипс или снакс - няма да чакат приготвянето, ще се насладят на вкуса и тези бързи храни са пристрастяващи - това се харесва на овните. Винаги искат още. 

Телец
 
Телецът е вероятно единствената зодия, която обича всичко и хапва всякакви храни. Да усещат вкуса на храната е любимото им нещо. Чревоугодници са и не биха отказали да пробват нещо.
 
Близнаци
 
Близнаците също са фенове на бързата храна, но тази, която е малко по-засищаща - сандвичи, бургери, джобове, пици. Те постоянно са в движение, пътуват, имат срещи, затова предпочитат такива ястия. 
 
Рак
 
Ракът обожава домашната храна. Тъй като е домошар, не е изненада, че най-добре се чувства вкъщи, около масата със семейството. Обича миризмата на домашните манджи и самият процес по готвене.
 
Лъв
 
Лъвовете умират за сладко. Това е едно от изкушенията, които си позволяват. Ядат често торта, а не само по специални поводи и рождени дни. През лятото постоянно може да ги видите със сладолед.
 
Дева
 
Огромна чиния или купа със салата е запазената марка на девата. Пресните зеленчуци ободряват девите, обичат салатата да е сочна и добре подправена. За тях е важно да се хранят здравословно и да се грижат за себе си.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кольо браво поздравления ок брат но ми харесва песента
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кольо
5
1
 
7
 
! Отговори
бееее, преди 5 години
Лъвът яде торта само на специални случаи,като рожденни дни.Обича и сладолед но не всеки ден.Любител е на хубавия, шоколад понякога.
4
5
 
13
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 5 години
Стига сте ни заливали с безсмислена информация!
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рак обича средиземноморската храна. Морски изтънчени вкусове. Панирани кашкавали и сиренца с боровинково сладко. Пелмени риби, раци, охлюви, миди, скариди и прочие.Аз съм зодия Рак и тези захранки са ми непонятни!Напъвам на свински, телешки пържоли, боб, картофи смутита и бира колкото държа. Въобще не кусвам риби раци, охлюви и миди!Аз не съм с издъчен вкус, където ядът само чер хайвер, трюфели и десет годишно шампанско!
2
3
 
0
 
! Отговори
гупости преди 5 години
Дева обича телешка пръжола Т-боне или тендерлойн.С пържен сух лук и прясна бира.
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак измислици.!!Рак обича средиземноморската храна. Морски изтънчени вкусове. Панирани кашкавали и сиренца с боровинково сладко. Пелмени риби, раци, охлюви, миди, скариди и прочие.