Запалянкото, готината леля... Типовете роднини, които срещате

Лятото е време за разпускане, купони, море... роднини
26 авг 2018 14:15, Ивета Иванова
13
Запалянкото, готината леля... Типовете роднини, които срещате
Снимка: Pexels

Лятото е време за разпускане, купони, море. Но това е и времето, в което сте по-свободни и посещавате роднините, които живеят в други градове. Ето и какви са най-често срещаните типажи роднини.

Свободната душа
Това е бабата, вуйната или лелята, която винаги прави това, което си науми. Не се интересува какво мисли семейството за нея и е леко ексцентрична. Появява се на семейните сбирки, носейки натруфени шалчета, искрящи обици, странен грим и най-вече - шантави истории, които да сподели. 
 
Артистичния братовчед
На него му се отдава графичния дизайн, ненадминат фотограф е, рисува много добре или пише стихове и има популярен блог. Затова и винаги ви радват с най-оригиналните подаръци, направени от сърце, вдъхновени от таланта му. Той ви води и в най-интересните и творчески места в града, в който гостувате.
 
Готината леля
Тя е купонджийка, обича да излиза, да ходи по пътешествия. Най-стилно облечена от всички роднини, шегува се постоянно, дава примери за всичко от пътуванията си в чужбина. Тя е и тази, която дава най-добри житейски съвети и се е държала с вас като с голям човек, дори когато сте били съвсем малки. 

Гурме любителят
Може да е леля, баба, братовчедка и т.н., която прекарва почти цялото време, в което сте на гости в кухнята, приготвяйки ви различни изкушения от този край. Обича да прави най-вкусните гозби и всички да са доволни от храната. И се е погрижила за всяко ядене - закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря, за десертите, за питиетата и т.н.

Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До SharkИма, пич. Има помещения с високи тавани, в просторни апартаменти с много стаи. Има ги в сгради в центъра, строени преди 1945 г. Има ги и в съвсем новите жилища на хора, дето не е здравословно да ги питаш как са спечелили първия си милион.Има и обзавеждания, които струват повече от самия апартамент.Но едва ли ще пуснат там репортер да направи снимка за този сайт. Вероятно фотографията по-горе наистина е от чужд сайт.
11
0
 
1
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Във фамилията имаме от всички екземпляри, описани в статията, с изключение на Артистичния братовчед. Само една от братовчедките донякъде се доближава до този образ, но нея виждам сравнително рядко, доста по-голяма е от мен.
10
0
 
9
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Снимката не е в българска къща. В Българските къщи и апартаменти стилът не е такъв, да не говорим, че таваните не са толкова високи. Открадната е от някой западен сайт, личи си отдалеч. Което ме навява на мисълта, че и текста е попреведен от някъде.
9
3
 
3
 
! Отговори
До анонимен преди 5 години
Рокерки или жени тип хипи да ти кажа няма голяма разлика. Почти винаги са пияни и напушени. Някои направо луди глави и постоянно с различни мъже.Ама да си живее кой както иска. Просто не смятам, че за да си готин трябва да вземаш наркотици и да се напиваш. Ако имах такъв роднина просто щеше да ми е безразличен. Ама да го каня, едва ли.
8
2
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Да ти кажа не съм виждал жена за кара мотор по Цариградско.Повечето с мотори карат като бесни. В София си е опасно колело да караш,виж каква катастрофа стана близо до Своге дето е бил мокър асфалтът .Това просто е извадка от някой филм звучи като да има един геее*й, един напушен бунтар и един че**рен или китаец владеещ бойни изкуства. В България много хора са в чужбина и някои 1 път в годината, ако се съберат да се видят е малко като бялата лястовица
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото определяш жените с мотори, като "хипи".
6
4
 
6
 
! Отговори
Пенсионер ама не преди 5 години
Що мислиш, че съм пенсионер? До скоро бях студент и там наблизо живеех на квартира. Виждал съм как трамваят спира за около 15 минути докато се накачат пенсионери с препълнени бидони и бутилки с вода. Радвам се, че нямам братовчеди ,,***" на които да се радвам колко са ,, артистични".
5
0
 
8
 
! Отговори
Друг анонимен преди 5 години
До АнонименТочно така! Това не е писано за България. Поредната бозава статийка, копирана и преведена от някое отвъдокеанско списание! И за тези журналистически изяви някои хора вземат пари ...
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Щом пътуваш с трамвай 20 ясно. Ти си пенсия! Къде някои неща са ти твърде далечни. По-далеч от супера не ходиш. Някои жени са съвсем различни от теб. Ти си твърде ограничен човек и консервативен.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ти е голямо въображението. Някои жени карат мотор. Нищо общо с хипи. Да правят любов, но не и война! Не се заяждат с хората не изпадат в тежки конфликти с роднини, близки и колеги. Пътуват.,срещат се с хора на кафе и разни събития рождени дни, именни дни, среща с приятели. Споделят преживявания и имат спомени изразени в снимки.Защо да не ти ги покажат и да ти разкажат къде са били с кой и как са си изкарали?Нито ще те "изядат" за закуска, за да ти се налага да оцелява при срещата си с тях!
2
3
 
18
 
! Отговори
не е за България преди 5 години
Това не е писано за България. Артистични братовчеди,графични дизайнери, демек *** братовчеди.Под лели купонджийки се имат предвид някое пушещо хипи дето се е качвало на мотори с рокери и крещяло ,, Правете любов, не война".Бабите си броят стотинките в България обикалят цяла София да си купят по-евтини домати,по 30 минути пълнят минерална вода и после щастливи се качват в трамвай номер 20.Тая статия не е за нашата действителност, по-скоро звучи като от филм.
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ако дадете и съвети как да оцелеем при срещата с тях...