Чувството за хумор на представителите на зодиака

И имате ли такова изобщо... Астрологията ще ни помогне
28 авг 2018 22:44, Теодора Драгоева
1
Чувството за хумор на представителите на зодиака
Снимка: pexels.com

Астрологията може да ни разкрие повече за характера на дадена личност, отколкото можем да си представим.

Зодията на човек може да ни подскаже как той ще реагира на шегите и закачките, какво е като цяло чувството му за хумор и има ли изобщо такова.

Ето и повече по темата какво е чувството за хумор на всеки един зодиакален знак:

Овен

Представителите на тази зодия имат страхотно чувство за хумор, но не всеки е готов да приеме техните по-грубовати шеги. Човекът Овен обича да дразни другите с предизвикателни закачки, коментари или шеговити забележки, които понякога са неприятни. Хората от този знак обичат да се обграждат от позитивни хора, които също имат добро чувство за хумор.

Телец

Телците не приемат всички вицове и шеги, които чуват от хората около себе си и не се колебаят да го покажат. Те не си падат по критиката, прикрита като шега, така че внимавайте! Иначе самите Телци обичат да се движат в забавни компании и като цяло също са склонни да разказват вицове, но такива, които осмиват обществото, в което живеят, както и политиците.

Близнаци

Тези хора обичат да се надсмиват над самите себе си. Понякога те са склонни да минават границата с шегите си, засягайки лични теми, свързани с интимния живот (собственият им или този на техния събеседник), употребата на вредни вещества и др. Когато става въпрос за остроумни вицове, определено Близнаците са замесени.

Вижте за хумора на останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари