Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Любовен хороскоп 27 август - 2 септември
28 авг 2018 11:30, Eкип на Teenproblem
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен
Едва ли нещо би могло да ви се „опре“ и да помрачи доброто ви настроение през тази седмица. Сигурни сте в себе си, привлекателни и въздействието ви върху околните е осезателно. Случва се нещо, което подсъзнателно много ви харесва, а именно че всички са склонни да се съобразяват с мнението и да одобряват действията ви.
Не пропускайте момента да изгладите противоречията в съществуващата си връзка или да поставите началото, ако все още сте в групата на соловите играчи. Единствената причина за дребни разправии с него/нея може да е само неовладяната инерция на собствения ви егоизъм.
Телец

Предстои един благоприятен период за представителите на вашия знак. Няма да се налага да бързате за никъде и за нищо. Ще можете да „си губите“ времето по предпочитания от вас начин. Най-вероятно ще ви се иска да сте в спокойна обстановка и с подбрана по ваш вкус компания. Идеално решение! Освободете се от всичко, което ви пречи. Не влагайте емоции в безперспективни отношения, които ви изтощават.
Може би приятел/ката ви ще има различни идеи и ще се литне да си ги реализира, но какво пък… все един от двамата трябва да направи компромис. Необвързаните Телци няма да се втурнат в любовни авантюри. И не защото няма да имат възможности, а или от мързел, или защото ще предпочетат безметежна разходка в МОЛ-а пред напрегната подготовка за романтична среща. 
 
Близнаци
Усмихнете се още щом отворите очи сутринта. Усмихвайте се всеки ден. Усмивката и доброто настроение са залог за успех и хармонизират вътрешната с външната ви красота. Романтичните емоции в началото на седмицата ще са бурни, обещаващи, но с всеки изминал ден интензитетът им ще спада. И по-добре, защото прекаленото напрежение ще ви изтощи.
Бъдете откровени с него/нея, независимо дали връзката ви е дълготрайна или се познавате съвсем от скоро. Казвайте онова, което мислите, покажете уменията си. Ако сте сигурни, че отношенията ви имат нужда от промяна ще можете да я постигнете точно сега. 
 
Рак
Не се учудвайте, ако на моменти се чувствате неуверени, връхлитат ви съмнения и мрачни мисли, свързани именно с романтичните ви отношения. Настроението ви често ще преминава от едната крайност в другата и тези метаморфози ще са резултат от поведението или изказванията на половинката ви. Може би интуитивно чувствате, че нещо във връзката ви трябва да се промени? Дори да е така трябва да сте изключително внимателни, защото не е сигурно, че крайният резултат ще ви хареса.
Изглежда парадоксално, но и необвързаните Раци ще са в подобна фаза. В някои дни ще са апатични, меланхолични, объркани. Хубавото при тях е, че ще попаднат на подходящ слушател, на някой който ще прояви разбиране и ще успее да ги утеши. Рано е да се каже дали съчувствието ще се превърне в романтична връзка, но може да се оцени като едно добро начало. 
 
Лъв
Вроденото ви благородство през тази седмица ще заблести с истинската си неподправена светлина. Ще удивите с поведението си даже хората, които ви познават твърде отдавна. Никакви нюанси на враждебност, упорство или опити да манипулирате околните няма да се забелязват в поведението ви. Ще сте необичайно съпричастни, услужливи и сговорчиви, което неминуемо ще подобри отношенията ви като цяло и романтичните в частност.
Купищата обвинения и капризи ще останат в миналото. Ще спечелите доверието на всички с готовността си да сте практически полезни и те ще ви разкрият лични качества, за които само сте подозирали.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
месара преди 5 години
звездите ми говорят