Риби, Дева... Кои 6 зодии приемат всичко прекалено лично?

Везните понякога си мислят, че светът се върти около тях, но...
28 авг 2018 15:15, Ивета Иванова
4
Риби, Дева... Кои 6 зодии приемат всичко прекалено лично?
Снимка: Pexels

Овен

Мислят, че всичко, което кажете е настроено срещу тях и постоянно си представят, че някой ги обвинява. Ако им кажете, например, че не обичате зимата, те можа да се разсърдят, че не оценяте качествата на този сезон и не сте съгласни с мнението им. Винаги обръщат всяка тема в нещо за тях самите. 
 
Риби
Чувствителните риби често плачат от малки неща. Не пропускат шанса да се почувстват зле заради нещо дребно и да се оплачат. Например - ако сте в ресторант с приятел от тази зодия и кажете, че пицата не ви харесва, приятелят веднага ще сметне, че намеквате и че някое ястие, което той е приготвял, не ви е харесало и ще се натъжи. 
 
Близнаци
Близнаците могат на моменти да са като сноби. Лесно е да ги засегнете с нещо малко и да възприемат това, което казвате по различен начин. Ако не ви хареса дадена песен или дреха, която близнаците харесват, те ще мислят, че обиждате вкуса им и че не ги смятате за ценни хора. 
 
Везни 
Везните понякога си мислят, че светът се върти около тях. Ако не сте слушали любимата им група или подкрепяте кауза, която те мразят, ще отделят много време да ви обяснят защо не сте прави и също, като овните и близнаците, ще се засегнат. Ще ви накарат да се чувствате зле, заради това, че не сте съгласни с тях. Трябва винаги да са прави.

Другите зодии вижте в teenproblem.net


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
глупости бе /2
3
8
 
5
 
! Отговори
Анонимна преди 5 месеца
Това, че рибите са най-слабите любовници изобщо не вярно! Те са изключитекно нежни, чувствени и сладострастни!
2
8
 
6
 
! Отговори
Любовник - Риби преди 5 месеца
До анонимен
Не мисля така. Няма една която да се е оплакала :))
И трябва да си голям *** да смяташ, че характеристиките описани в статията важат за всички от дадената зодия. Но по принцип хората не се напъват да мислят, затова са глупави, наивни и лесно манипулируеми.
1
4
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Рибите били най-слабите любовници!Да не го приемат лично!