Знаците, че мъжът е влюбен точно в тази жена

Какво я отличава от другите жени в живота му?
28 авг 2018 22:30, Теодора Драгоева
15
Знаците, че мъжът е влюбен точно в тази жена
Снимка: pexels.com

Животът е пътешествие и въртележка едновременно. Той е смесица от невъобразими, вълнуващи върхове и опустошителни, стръмни пропасти. Всички ние отчаяно търсим човек, който да ни обича и с когото да споделим това невероятно пътуване, наречено „живот”. Но в този луд и хаотичен свят не е лесно да разберем кой е този човек, който ще ни обича безусловно.

Вярно е, че всеки човек изразява чувствата си по свой уникален начин, но все пак всички човешки същества показваме някои подобни модели на любов.

Ето и следните 6 неща, които повечето мъже са склонни да направят само, когато наистина обичат жената до себе си:

1. Те не се страхуват да покажат своята уязвима страна

Обществото от край време учи мъжете да крият голяма част от чувствата си. Всички знаем стереотипа за силния пол – мъжът трябва да е непобедим и никога да не плаче. Въпреки че повечето мъже не обичат да бъдат виждани в най-тежките си моменти, все пак когато обичат дадена жена, те са склонни да ѝ се разкрият.  Когато мъжът е влюбен, той не се страхува да покаже на любимата си истинските си чувства!

2. Влюбеният мъж вижда красотата в жената, отвъд външността ѝ

Въпреки че в съвременното общество доминира изкривената идея външната красота да бъде издигната на пиедестал, мъж, който наистина обича своята половинка, ще вижда красотата в нея в различни аспекти. Дори ако тази жена не съумява да изглежда перфектно всеки  ден, мъжът пак  ще бъде развълнуван да я види. Той ще я гледа с обожание, дори когато тя е с мръсна коса и с подпухнали очи.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: мъжженасъветивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Аман от животни!От такива "разумни" се раждат меркантилни, емоционално скопени използвачета.Да са Ви честити вашите!
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
7 - Няма нужда от еволюционни бабуни, който така или иначе изчезват, за да живея :)
8
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мои приятелки мъжете са от този сорт. Аз живея в Кипър и всяка стотинка си я изкарвам с с кръв, плазма и урина. По милиони часове по някога не знам къде съм. Моята приятелка си позволява да не работи 6години и да си живее живота лятото три месеца. Мъжа много я контролира. Само да разбере че е и е гот. Ще я откаже от работата и. Тя си кротува иска работа социална среда. Той усеща че в тъжна понякога и полудява като я види така. Той я обича много за него е Фикс тя да е добре и щастлива. Обич!
7
2
 
1
 
! Отговори
супер преди 5 години
До АнонименЖивей без любов тогава, да те видим.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 5 ... Което прави съществуването й още по-безмислено.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любовта няма общо с размножаването, това всеки селски звеновод, собственик на бик за разплод може да го потвърди, за твое добро.
4
1
 
1
 
! Отговори
сериозно преди 5 години
До нема лошоИ кои са тея? Да не са от някой фиум, да не са някакви артисти дето по време на снимки с камера играят на "влюбени".
3
1
 
2
 
! Отговори
нема лошо преди 5 години
тея от снимката се караха разделяха играят на ,,влюбени,, ха
2
6
 
3
 
! Отговори
бл преди 5 години
Поздравления за истинския мъж Гошу и позорно "У" за онзи който очакваше жената да го заговори, жената да му се докаже, жената да прави жертви и да се бори за любовта му.
1
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любовта е просто инстинкт който кара бозаниците да се множат, но създава множество проблеми, така че не бива да бъде поущряван, особено при по-младите.Разум над чувства !!!