Обичате някого? Докажете го по тези 10 начина

Какво ще покаже, че наистина сте влюбени?
29 авг 2018 18:16, Ивета Иванова
4
Обичате някого? Докажете го по тези 10 начина
Снимка: Pexels

Действията са по-силни от думите. Колкото и често да казвате на някого, че го обичате, по-важно е какви доказателства давате за това. Всички знаем, че е много по-лесно да кажете нещо, отколкото да го направите. Ето и как може да покажете на партньора си, че наистина го обичате и искате да сте заедно. 

1. Напишете бележка с романтично послание или някой окуражителен цитат и я сложете в джоба на якето на партньора или в чантата. Това е красива изненада и ще покаже, че го подкрепяте.
 
2. Правете комплименти. Обяснете на вашата половинка какво ви харесва в нея, и не само физически, а кои черти от характера намирате за привлекателни. Покажете им, че ги подкрепяте и се интересувате от това, което правят.
 
3. Заведете любимия ви човек на място, което знаете, че харесва и прекарайте време там. Така той ще е очарован от факта, че го познавате добре, че искате да сте част от хобитата му и че неговите желания са важни за вас.
 
4. Когато се виждате, отделяайте поне 10 минути, в които само да се гушкате. Без целувки, без закачки, флиртове и страстни докосвания. Ще има достатъчно време и за това. Но с една продължителна прегръдка ще покажете, че го уважавате, подкрепяте го, важен е за вас и гледате на връзката сериозно.
 
5. Вземете билети за концерт, на който партньорът ви е споменавал, че иска да отиде. Това, че сте положили усилие да намерите и купите билети, това, че сте запомнили и искате да го зарадвате, трябва да бъде високо оценено.
 
6. Слушайте внимателно. Щом помните нещата, които ви е споделял човек, знаете любимите  му места, филми, групи, знаете страховете му, интересите му, мечтите му, значи този човек е наистина важен за вас. Ако не помните разговори, които сте провеждали, значи едва ли ви този човек е толкова специален за вас. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: обичлюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Ама верно хората от днес.бг рекламират забранени субстанции хахахаха Браво бе хора
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това на снимката екстази ли е?
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип имат навика да разкарат жената, която обичат отколкото да споделят чувства. И отиват при друга.