Кажи ми, че съм красива: Топ 4 на най-суетните зодии

Кои знаци държат най-много на външния си вид? Вижте!
31 авг 2018 17:15, Ивета Иванова
8
Кажи ми, че съм красива: Топ 4 на най-суетните зодии
Снимка: Pexels

Телец 

Телецът иска да изглежда добре, защото това го кара и да се чувства добре. Дори когато са под стрес или преживяват труден период, тези зодии обичат да се издокарват, за да се разсеят. У дома, където никой не ги вижда, могат да сложат стара пижама, широка тениска, но пред хора искат да са стилни. Харесва им да ги забелязват. Обират погледите и много често така намират нови приятели и гаджета. По принцип са пестеливи, но не и що се отнася до мода и козметика. 
 
Лъв
 
Лъвовете трябва да са център на вниманието, а външния вид много помага за това. Искат дори да влияят на другите и да им показват верния път. Понякога са като обсебени от външния си вид, защото знаят, че това е нещото, което околните забелязват първо. Не пропускат нито един детайл, грижат се старателно за косата, грима, дрехите, обувките, ноктите, аксесоарите. Случва се да налагат модни тенденции. Много хора им искат съвети за облекла.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените деви са наистина много суетни и назидателни спрямо външния вид на околните, но даже по природа да са красиви, изглеждат и се държат грубовато. Мъжете деви също биха се наконтили, ако имат възможност.
4
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СМЯТАЙТЕ СЕ ЗА ПОЛАСКАНИ , АКО ЧОВЕК ОТ ЗОДИЯ ЛЪВ ВИ КАЖЕ, ЧЕ ИЗГЛЕЖДАТЕ ДОБРЕ. 1. Е искрен. 2. Ние разбираме от естетика.: )3. Не понасяме кича. Педантично.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То има и една друга песен на Замунда банана бенд и тя пак действа така и се пее: "Съм много убав, съм страшно убав, съм най-прекрасен, съм най-красив, съм най-приятен, най-уникатен, от ден на ден съм по съвършен!"
2
3
 
14
 
! Отговори
Песента на преди 5 години
Силви Вартан(слушах я около 1960г.:"..кажи ми,че съм хубава, кажи го с искрен глас, кажи ми,че съм хубава: по -хубава ще бъда аз!"Това е естествено за всички( мъже и жени), действува като "магия" или съзнанието запазва онова, което мислим и говорим.Затова; да мислим положителни неща, да СЪЗДАВАМЕ ДОБРО!
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажи ми, че съм красиваЗащо не красив, а красива ще ви съдя в европейски съд.