3-те зодии, които имат гореща любов с Козирога

Знакът на Козирог – умерен, амбициозен, сдържан...
21
3-те зодии, които имат гореща любов с Козирога
Снимка: Reuters

Неговата управляваща планета е Сатурн. Знакът на Козирог – умерен, амбициозен, сдържан... Набелязват внимателно целите си и ги следват с цената на всичко. С кои три зодии могат да създадат стабилна любовна връзка, вижте в следващите редове.

Козирог и Телец

Когато тези два зодиакални знака се съберат и опознаят добре, ще могат да се отпуснат и да имат незабравими сексуални преживявания. Проблемите между Козирога и Телеца могат да възникнат със свързването им на емоционално ниво, ако Козирогът не се влюби достатъчно дълбоко. От друга страна, родените под знака на зодия Телец имат нужда да бъдат обичани безусловно.

Въпреки че имат различна природа, те се разбират много добре и се мотивират взаимно да се развиват като личности. Разликите им са точно тези, които ги превръщат в перфектна двойка, защото се допълват помежду си.

Каквито и да са техните цели, те лесно биха могли да ги достигнат заедно, поради факта, че споделят едни и същи материални ценности. Но високата им амбиция може да ги доведе до състояние на ниска енергия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Отвратена преди 3 месеца
Козирог и гореща любов, ха-ха-ха. Това пресметливо, манипулативно, амбициозно, егоистично и самовлюбено чудовище не е способно на никакви топли чувства. В сенейството е абсолютен тиранин, арогантен, надменен, деспотичен, нарцистичен и самоизтъкващ се.
21
2
 
2
 
! Отговори
Истината за козела преди 2 години
Козирогът мъж - най-отвратителната зодия. Лицемер, подъл, хитрец. Днес казва едно, утре върши друго. Води се по мнението на хората, няма свое собствено. Абсолютен нагаждач. Търси удобствто и гледа собственият си комфорт. Пред хората се представя като заможен и преуспял, но само най-близките му знаят, че е пълен мързеливец. Държи на визията. Харчи пари за скъпи аксесоари и дрехи, отново за да прави впечатление. Но когато е необходимо да вложи пари в нещо важно, се скъпи. Не му се дават.
20
1
 
7
 
! Отговори
А приятелство? преди 5 години
Имам две колежки, едната е Рак, другата е Козирог. Приятелки са. Всички виждаме, че тази, която е Рак, много използва другата, която е Козирог.Според мен, има значение това, че г-жа Рак е с 8 години по-голяма и е видно, че лесно манипулира другата, която е още млада. Прави ми впечатление и това, че г-жа Рак като че ли се дразни от връзката на г-ца Козирог с млад мъж, там нещата май вървят към сватба. Като че ли г-жа Рак просто завижда, защото другата е с по-удачна съдба и е хубава
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познавам една двойка жена Козирог и мъж Риби. Той сам си казва, че тя е страстната и емоционалната, и по-себераздаващата се в тяхната връзка. Той е добряк, но имам чувството, че едвам гледа от мързел. Жената пък е работяга и много организирана. Не знам как са се събрали такива.
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има голяма разлика между мъж Козирог и жена Козирог. За връзка между Козирог и Рак не мога да се съглася. Ракът е такъв използвач и търси, кой да го издържа цял живот, че едва ли Козирога ще позволи да бъде използван безкрайно. Козирогът търси човек, с който да вървят заедно в една посока, а не някой да му увисне на врата.
17
1
 
3
 
! Отговори
Бг преди 5 години
За Козирог със рак не съм съгласен с телец риби и Дева е добре с жена Овен е най добре обаче най трудно заради характерите на двамата
16
4
 
18
 
! Отговори
Бг преди 5 години
Козирог е най стабилната зодия може да се разчита по всяко време на него
15
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козирог и "гореща" любов - магаре и космос.
14
18
 
9
 
! Отговори
Забравих преди 5 години
Отмъстителни, лицемерни, селски клюкари и подли, генериращи конфликти!Видите ли Козирог - жена, мъж-бягайте.Най-нещастните ми приятели са женени за Козирог.
13
24
 
8
 
! Отговори
Верно е преди 5 години
Козирог - неуравновесена психика, егоизъм, продажност, предателство, примитивизъм, агресия.Абсолютни дървари в интимния живот, което компенсират с алчност и подлост, партньорите им в живота стават озлобени - причината е: липса на щастие и хармоничен семеен жив.Не са щастливи в личния живот, хронични мошенници, клептомани.Като родители са авторитарни, лицемерни - използващи децата си за своите користни цели.Децата им бягат от тях ведн след 18 г.Родители Козирог и Дева са кошмар за децата
12
1
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Тва Мишето и от эодии ли раэбира, или преписва от тук там
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е тоя път за разнообразие реших да прочета нещо и от статията, тя обаче ме отказа след второто изречение, след като прочетох, че неговата управляваща планета била Сатурн. То бива безмислици, ама чак пък толкоз.
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по-арно човек да не се е раждал
9
2
 
5
 
! Отговори
месара преди 5 години
звездите говорят денонощно!
8
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който се е свързал с козирога, е попаднал на едни от най-изпечените егоисти! Не му завиждам.
7
10
 
0
 
! Отговори
А Телеца преди 5 години
Крави
6
1
 
4
 
! Отговори
Kozi... преди 5 години
Мики, ха си измисли нещо по-така. Например: Може ли Козирог да ощастливи ...
5
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стрелеца е неверник, но поне е директен има си друга казва си го в прав текст и разбираш не играе задкулисни игри. Не е подъл и лицемер поне.
4
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъж козирог и жена риба ще си паднат идеално в мизериите и интригите. Такава са тиня.
3
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам как козирог е възможно да бъде с Рак и телец предвид колко е мерзавец.