Когато зодиите се напият: Раците – плачат, Близнаците разказват истории!

Тeenproblem ни разказва какви са зодиите, когато се напият
3 сеп 2018 21:43, Ивета Иванова
20
Когато зодиите се напият: Раците – плачат, Близнаците разказват истории!
Снимка: Pexels

Овен

Стават брутално честни и искрени. Ще ви кажат всичко, което мислят за вас и постъпките ви. Обичат да играят игри като "Никога не съм" или "Истината или предизвикателство", когато пият. Като са пияни по-лесно ще споделят и свои тайни или неща, които ги натъжават.


Телец
 
Шумни и весели, сърдечни. Това са пияните телци. Обичат да пийват, тъй като така се отпускат и стават по-жизнерадостни. Обичат да са на домашно парти или в бар с приятели, за да заразят всички с добро настроение и да се шегуват с тях. Правят си много майтапи.

Близнаци
 
Пиян близнак винаги става център на вниманието. Тези знаци искат всички около тях да знаят, че се забавляват много и са готови за истински купон. И да накарат и другите да купонясват. Разказват много истории, но не всички от тях са истина, понякога го правят само за да привлекат внимание.
 
Рак
 
Стават още по-емоционални. Може да ги видите да се оплакват, да леят сълзи, да прегръщат най-добрия си приятел. В такъв момент могат да се разплачат за малки неща - например, ако някой е изцапал тоалета им. Ако са много пияни, се отдават и на флиртове.
 
Лъв
 
Лъвът обича да загрее с едно питие още преди началото на истинското парти. Обожава да се забавлява с приятели и да танцува, така че не пропуска такива възможности. Често са инициатори. Или поне стават душата на компанията и подканват всички да пият. Демонстрират специална прическа, облекло и колко добри танцьори са.

Дева
 
Грижат се за приятелите си. Отговорни са и дори когато самите те са пияни, опитват да са адекватни, заради близките си и да ги наглеждат. Не искат да са прекалено пияни, за да не им се изтрият спомените от вечерта. Но пак се забавляват искрено.
 
Везни
 
Като пийнат, също стават център на внимание и душата на купона. Обичат да разпускат, да лудеят. Държат музиката да е хубава, да има достатъчно алкохол и хората да са симпатични. Везните стават големи флиртаджии, когато се напият. С лекота се общува с тях. Те са и приятелите, които документират пиянските моменти и постват много в социалните мрежи.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че хората още вярват в богове до някъде го разбирам... ама да вярваш в хороскопи показва просто колко невежи са хората.
16
5
 
5
 
! Отговори
Въпрос към автора преди 5 години
Мила ми Ивета, ти от коя зодия си, че май на теб само мисълта за алкохол ти влияе зле! Обичам партитата, имам скромен опит в годините с мнооого компании и хора, особено в студентските години, но по нелепи неща не бях чел! Слава богу, че не ги прочетох всичките! Но може би това е изследване правено в някоя западна клиника, взето от теб за чиста монета!
15
3
 
4
 
! Отговори
Отегчен преди 5 години
Когато ще спрете с този тип *** статии?
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак пълни глупости... това не зависи от зодията а физиологията на всеки отделен индивид...
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената е рак и вече и вода не пие дори само смуче лед. Започва ме притеснява сипах и бяло вино не отрича го. Сложих и маргарита и това не иска. Тук чета афоризми за жена рак. Авторката окей ли си въобще в разказа си!? Всички хора са различни и напива ето е строго индивидуално за всеки човек. Ана земята има милиони хора от една зодия. Искаш да изложиш някой в злобата си да оскверниш нечий чувства или от злоба и завист към определен човек?!Каква е тази омраза? Завист?
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена овен ли? Напива се и още как. И реве като д, ърто ***,гаре.
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 6Ревала е някоя везна, риба, овен. Но не и някоя рак. Ако обичате стига сте бъркали жените и звездния им произход.
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А риба? Съблича се добидюс гола, както майка и е родила. И кючек. Кючек.. Така наречените маанета. Върти ***. И обира овации. Обича да е център на внимание. И център на вселената.Както и център на света.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8Стрелеца е с много лошо пиянство. Бие! Крещи, като луд.
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Приятелката ми е рак не знаех, че е толкова сълзлива. И да се напива и това не знаех, освен с мен с друг не флиртува. Пак сътворения сакрални от авторката. Да вземе да слезе таза дама на земята достатъчно брои звездите на Марс. Всеки ден небивалици.
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-гадно от пиян козирог е само друг още по-пиян козирог. Те трябва да стоят далеч от алкохола, защото и без това са пълен ***, а като пинат стават още по-зле, ако изобщо е възможно.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4Емил Димитров друго пее в песента си.
5
3
 
1
 
! Отговори
Рак преди 5 години
Верно е.. Снощи цела нощ ревах.. Са едвам гледам да му...
4
4
 
4
 
! Отговори
Шофер преди 5 години
А журналята пак пишат безумни статиики.
3
9
 
1
 
! Отговори
СтрелецЪ преди 5 години
... и на края на партито виси някоя и друга мряна засмукала стрелата ми
2
4
 
4
 
! Отговори
Само преди 5 години
да Ви кажа, че овните не се напиват! Това не го казвам щото съм овен.:P
1
2
 
4
 
! Отговори
Евала преди 5 години
на СТРЕЛЦИТЕ!!!