Любов за зодиите: Пълен седмичен хороскоп

Какво очаква всеки знак в личен план? Вижте!
3 сеп 2018 13:45, Eкип на Teenproblem
1
Любов за зодиите: Пълен седмичен хороскоп
Снимка: Pexels
Овен
 
Сили и идеи не ви липсват, но не може да се каже същото за търпението и съобразителността ви. Няма да ви е скучно, защото ще общувате с доста хора, но с колко от тях ще се сприятелите и дали ще направите добро впечатление на новите си познати е доста енигматичен въпрос.
 
Има вероятност да попаднете в малко странна ситуация на труден избор. Ще ви е сложно да решите кое ви допада повече: да възстановите стара връзка или да дадете предимство на скорошен привлекателен обект. Следвайте динамиката на събитията, ще ви подскажат правилния вариант.
 
Телец
 
Приемете фактите такива, каквито са. За съжаление, няма да разполагате с достатъчно финанси през тази седмица и няма да можете да с позволите всички развлечения, които ви се искат. По тази причина ще се наложи да ограничите временно и контактите си, да се задоволите предимно с виртуалните такива.
 
Що се отнася до романтичните отношения, не очаквайте твърде много. Ако се виждате прекален често с приятел/ката си упреците ще са повече от комплиментите и, насрочвайки срещите, трябва да решите кое предпочитате. Новите познанства ще са обещаващи, но мимолетни.
 
Близнаци
 
Ще има изненади на „любовния фронт“ през тази седмица. Ще разкриете или ще ви споделят някаква тайна. Ще си дадете сметка, че връзка, която до момента сте възприемали като емоционална не е нищо повече от обикновена съпричастност и разбиране.
 
Случайни срещи, непредвидени запознанства, любовни обяснения, предложения за парти са много вероятните варианти, които може да преживеете, но дали ще се стигне до сериозна обвързаност е рано да се предполага. За имащите приятел/ка периодът ще е лишен от бурни емоции.
 
Рак
 
Помислете добре какво точно искате да правите през тази седмица. Подредете желанията си и ги разпределете на две групи: тези, които засягат само вас и тези, които искате да реализирате в компанията на приятел/ката си. За първите не говорете нищо, а за вторите направете всичко възможно да предложите варианти, да ги обсъдите и да сте с него/нея предимно в първата половина на седмицата. В този период ще сте в съгласие и всичко направено заедно ще ви доставя огромно удоволствие. Прекратете инициативата в момента, в който усетите отегчение и си дайте кратка почивка един от друг.
 
В края на седмицата както за обвързаните, така и за самотните е препоръчително да останат за известно време сами със себе си и да се ориентират към практически дейности, изискващи сръчност.
 
Лъв
 
Според една стара мъдрост: всичко е добре, когато завършва добре. През тази седмица ще трябва да я комбинирате с още едно твърдение, а именно че първата крачка е важна. Казано с други думи, каквото направите в понеделник ще окаже влияние на всичките ви по-нататъшни действия до края на периода. Ще го усетите с най-голяма острота в личен план.
 
Ако „стъпите на криво“, решите да експериментирате, да се хвърляте в любовни авантюри, да се поддавате на изкушения, със сигурност ще си навлечете огромни неприятности. Ако пък намалите темпото, обмислите собствените си грешки и си оформите подходяща тактика може не просто да намерите нова любов, но даже да предотвратите зрееща раздяла, която вече ви кара да страдате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
kalitravel преди 5 години
Мерси