Седмичен любовен хороскоп за 3 - 9 септември 2018-а

Нещата ще се променят в положителна посока, но за кои?
2
Седмичен любовен хороскоп за 3 - 9 септември 2018-а
Снимка: outnow.ch

Първата седмица на новия месец, няма да бъде вълнуваща по отношение на любовта. Въпреки че може да се почувствате разочаровани, това ще е временно явление. Вибрациите ще се променят в положителна посока, благодарение на Венера. Но за кои зодии? Вижте повече в любовния  хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Работният процес няма да ви остави много време за романтика. Може би има възможност да получите повишение и затова трябва да се фокусирате върху задълженията си. Любимият човек най-вероятно ще се почувства пренебрегнат, макар и да проявява разбиране към вас. Въпреки динамиката, опитайте да се реванширате с малки изненади.

Телец

Любовни мисли, флирт, очаква необвързаните представители на зодията. Има шанс да се запознаете с интересна личност или да започнете флирт с колега. Венера се премества във вашия партньорски сектор в неделя. Определено ще почувствате любовта, без значение дали сте във връзка или търсите своята половинка.

Близнаци

Вашият любовен живот може да бъде разочароващ тази седмица, уважаеми Близнаци. Въпреки че Венера остава във вашия романтичен сектор до неделя, тя ще бъде в остър ъгъл към Марс. "Космическите любовници" Венера и Марс не са на една и съща вибрация.

Ако се намирате във връзка или неангажиращи любовни взаимоотношения, вие или партньорът ви може да се почувствате използвани. Някой не получава това, което иска? Не отлагайте разговорите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
месара преди 5 години
поздрави от алена и всички звездобройци (астролози)! звездите цяла вечер са им говорили, ретроградния меркурий също.