Злопаметни и... 10 отрицателни черти на Козирогa

Той може да ви е най-добър приятел или най-голям враг
Обновена: 3 сеп 2018 17:07 | 3 сеп 2018 08:30, Михаела Лазарова
20
Злопаметни и... 10 отрицателни черти на Козирогa
Снимка: Reuters

Козирогът е една от най-трудните за разгадаване зодии. Той е странен в очите на повечето хора. Носи маска на сериозен и корав човек и именно като такъв го възприемат онези, които не са заслужили предаността и одобрението му.

Веднъж, щом това се случи, Козирогът се отдава напълно и е готов да скочи в огъня както за семейството и приятелите си, така и за интимния си партньор.

Както всяка зодия обаче, Козирогът има своите тъмни страни. Те не са никак малко. Понякога дори могат да ви се сторят наистина злокобни, ако попаднете под огнения обстрел на гнева на Козирога.

Кои са негативите черти от характера на тази зодия?

1. Той може да ви е най-добър приятел или най-голям враг.

Козирозите действат на принципа "живот или смърт", "черно или бяло", "любов или война". Те са хора на крайностите и това често им пречи. Действат емоционално, въпреки че размишляват и анализират ситуациите и хората в най-големи подробности.

Най-честата им грешка е, че се хвърлят във взаимоотношенията с хората прекалено емоционално. Влагат много енергия и са готови на всичко, за да създадат пълноценни социални връзки. Когато не срещнат същото от околните, страдат и това ги озлобява.

2. Злопаметни са.

Ако сте направили огромната грешка да не оправдаете доверието и отдадеността на Козирога, той ще се постарае да ви го напомня много дълго след това. Във всеки удобен момент ще ви бъде припомнено колко не сте били прави в дадената ситуация и то по начин, който да ви жегне право в сърцето.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
5
 
! Отговори
Козичка 12 преди 5 години
Без компромисна към лошо отношение но с усмивка на лице за добра дума излизаща от сърце !
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъж водолей също е жесток с жените както мъж стрелец той си е направо женомразец.
15
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените полудява коьирозите стават развалини. Толкова са добри. С вас мъжете е възможно да е добър, но с жените Козирога си играе жестоко. След това стават тотално развалини, аронексични заболели от нещо. Я рак, я захар.
14
6
 
17
 
! Отговори
Rs преди 5 години
Козирог умен стабилен най издръжлив работлив просто класа
13
5
 
17
 
! Отговори
Козирозите-мъже преди 5 години
са уравновесени, добри, търпеливи и щедри.Но не търпят лъжите от когото и да е.
12
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козирогът е страшно търпелив и никога не атакува пръв. Трябва много да сте го ядосали, унижили, да сте прекалили, за да избухне. Той е работохолик, служител, но чак лидер не е. И страшно държи на независимостта си. Посегнете ли на личното му пространство, става лошо.Не е високомерен. Той се затваря в себе си. Отстрани това затваряне изглежда като високомерие.Който е писал статията, не познава задълбочено Козирога. Не е бил близък с него. Има само странични наблюдения.
11
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козирогът с добрите е добър, с лошите е лош. Нормално.Не може да тъпчете някого и да очаквате той да държи на вас или да ви обича.
10
10
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Жените козирог са наистина отлични любовници, добри домакини, предани съпруги, но рогатото си е рогато, по някое време нещо им става и обръщат палачинката, винаги са неудовлетворени, което им създава и определени психичекси проблеми във връзката. Мъжете козирог са отвратителни. Трепети ги и тва е;))) Сатири на Дионис;)))
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има много свестни Козирози, има и гадове.В общи линии, повечето черти от характера на Козирога са такива, каквито са описани тук. Само че при някои хора изпъкват едни черти, а при други - други. Много зависи от възпитанието, което е получил Козирогът. Зависи и от това, в каква ситуация се изявява.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуТя Козирожка ли беше?
7
6
 
1
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Бях си забравил слушалки за 900 лева при нея и ми се обади, за да ми каже, че са при нея. А аз ги бях отписал, защото наистина не знаех къде съм ходил, какво съм правил и изобщо нямах идея какво се случва, бях в мъглата 3 дена.
6
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сметкаджии!
5
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В козирога отрицателни черти - с лопата да ринеш! То други нема.
4
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Положителни - интелигентни, вежливи, разумни, добронамерени. Отрицателни - невротични, тесногръди, сметкаджии. Но не са нито най-злопаметната зодия в зодиака, нито пък най-самоуверената.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от 2И не си позволявам да оборвам хората отдавна. Това го правех като малък. С течение на годините разбрах едно- остави човека да си мисли каквото си иска. Ти няма как да му наложиш своето мнение..най-много да се стигне до скандал и в най-крайния случай до бой.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз съм Козирог, но само с 6-та точка не бих се съгласил- да подценявам другите. Що за глупост? То по принцип си е глупост да подценяваш хората....
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има право автора на статията...аз съм козирог и напълно ме обрисува.