5 хранителни комбинации, от които се отслабва

Осигуряват ви и важни хранителни елементи
26
5 хранителни комбинации, от които се отслабва
Снимка: unsplash

Как ви звучат комбинациите: топло какао с малко лют пипер, вода с лимон и резенчета краставица, тахан с банан? Звучат не само вкусно, но миксът между тези храни, спомага за редуциране на телесното тегло.

Ако искате да отслабнете и търсите точната комбинация на храните, вижте още няколко предложения.

Говеждо месо + йерусалимски артишок (земна ябълка) + чесън

Здравословната диета е добре да включва парче качествено месо. Говеждото е едно от най-подходящите. Съдържа малко мазнини, но ви осигурява ценни протеини, които стимулират изгарянето на излишните мазнини.

От друга страна, земната ябълка също е подходяща за вашия хранителен план, тъй като съдържа олигофруктоза - естествен полизахарид, който, наред с другите си ефекти (подсилване на имунната система, намаляване на холестерола и т.н.), успешно потиска глада и ускорява загуба на тегло. За максимална полза, не забравяйте да добавите и малко чесън, който също е ефективен при намаляване индекса на телесната маса.

Сьомга + кисело мляко + сладък картоф (батат)

Сьомгата е богата на протеини, незаменими аминокиселини, които задействат белтъчния синтез в мускулите и спомагат за намаляване на размера на мастната тъкан. Рибата е богата и на омега-3 мастни киселини, които имат противовъзпалителни свойства и също елиминират излишни мазнини. Сладките картофи са подходящи за диета, защото засищат и са от този вид въглехидрати, които бавно се усвояват.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Риба и кисело мляко????Какво стана с идеята хора без медицинско образование да не дават съвети за хранене?
8
5
 
33
 
! Отговори
Черна котка бял кота преди 5 години
Джендърския сайт допуска секви педрасти да си пишат коментарите ала народния гняв се трие.. Джендаристи днес!
7
3
 
38
 
! Отговори
Rado преди 5 години
От риба и кисело мляко най много да се продризка човек!
6
2
 
37
 
! Отговори
Минко 47г ерген преди 5 години
Ами блуснах си една злобарка както всяка вечер..Избърсах се в пердето ,почистих ектана на лаптопа с мокра кърпа бочко от спермолинна и ши си лягам ,че утре ме чакат на строежа бетон да бъркам!
5
2
 
37
 
! Отговори
дебеланко преди 5 години
До Анонимен 14 Аз за дебеланко се намирам и *** си едвам в гащите намирам!Всяка вечер секс си правя сам с моята деснячка...да не съм луд за куррви да давам пачка!
4
1
 
47
 
! Отговори
бивш плондер преди 5 години
Ще ви издам една тайна как да отслабнете с колкото килограми искате без да се лишавате от храната която обичате срещу само 30-40 лв!Хващате един приятел със самосвал,отивате и си купувате 3-4 кубика пясък...Стоварвате го пред къщи и всеки ден ставате рано сутрин и с една желязна кофа го пренасяте от едно място на друго като гледате разтоянието да е поне 10 метра!Правите го всеки ден до постигане на желаното отслабване !Ефектът е гарантиран!
3
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брат ако ям само сьомга тая типично българска храна ще отслабна ли ?
2
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бате Минко пича, с кюр да го закича.Да се върне от Гърция разширен изотзадзе.
1
3
 
39
 
! Отговори
диетолог преди 5 години
Пълни простотии. На едно ядене никога не яжте риба, мляко и млечни продукти. Пуснете в търсачката и ще разберете защо. Иначе отслабването от тази комбинация почти ви е сигурна, защото ще посещавате тоалетнада по-често по голяма нужда, която ще е с доста рядка консистенция. И пийте повече вода тогава, за да не се обезводните!