Прах ли видях? Зодиите, обсебени от чистотата

Вижте кои зодиакални знаци не понасят мръсотията
4 сеп 2018 18:10, Ивета Иванова
9
Прах ли видях? Зодиите, обсебени от чистотата
Снимка: Pexels

Овен 

Чистотата е запазена марка на овните. Ако се местят в нов дом, канят приятели за преспиване вкъщи, или роднини за празниците - трябва да знаете, че жилището ще заблести и хигиената е изключително важна за тези знаци. Ако не е почистено, това стресира и нервира овните. Дори малко мръсотия под ноктите, може да изкара тези зодии извън релси и да ги накара да се чувстват така, сякаш цялото им тяло е мръсно. Винаги се грижат перфектно за себе си. 
 
Рак
 
Техният дом е тяхната крепост, затова влагат всички сили, за да запазят жилището чисто и спретнато. Понякога това е нормално, но има определи случаи, в които раците са като обсебени и се хващат за най-малкото несъвършенство. Стават като маниаци на тема хигиена. Подреждат много често и знаят къде се намира всичко. Това са зодиите, които много се вълнуват, когато намерят почистващи препарати на промоция. 
 
Дева
 
Чистотата и организацията са най-силните страни на девите и това са нещата, които ги правят спокойни. Девата не може да се почувства добре, ако наоколо не е изчистено и подредено. Може да преглътне много други неща, но не и хаоса и мръсотията. Мебелите в тях трябва да блестят, да няма нито едно петънце. Не могат да търпят да е разхвърляно. Винаги прибират дрехите си и мият чиниите, дори да са изморени.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скорпиона и рибата са мизерии.И като чисто около себе си да държат и поддържат и като душевни хора. Кал! Рибата освен, че не чисто плътна, а е и *** по душа. Лигава никога не поема отговорност и вина за магариите си. Много е тиня. Скорпиона е малко по човек от нея. Но и той си е бая мръсни с нечиста душа и дела, като нея.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото не ти е ясно рибата каква е разхвърляна.Чорапи на масата къде яде мусака от три дена и я лазят *** сух хляб. Легло не се оправя само се дърпа от време на време бельото се бута в гардероба. Дрехи не се перат тъпчат се в торби и се пръскат с дезодорант. Останалите на контейнера и след това се купуват нови. Спи се с дрехи. Пуши се в леглото и в цялата къща. Трохи по масата леглото дивана. *** се държи в банята коридора.
2
1
 
1
 
! Отговори
до Анонимен 1 преди 5 години
Цитирам: " ... защото шока, истерията, лъжата и смъртта продават най=добре."В момента гледам научно популярен филм и тази фраза прозвуча секунда след като прочетох коментара Ви.
1
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никакъв чистофайник не е Скорпионът. Как не спряхте да хвалите тези га.дове Скорпионите- физически и душевно нечистоплътни хора!?Везните! Защо не сте включили в списъка Везните?