Водолеят – страстен любовник! С кои зодии се погажда?

Представителите на този знак са любезни, любопитни...
6
Водолеят – страстен любовник! С кои зодии се погажда?
Снимка: Reuters

Зодия Водолей се управлява от Уран. Представителите на този знак са любезни, любопитни и обикновено не обичат да привличат вниманието към себе си.

С кои 3 зодии могат да имат силна любов, вижте в следващите редове.

Водолей и Близнаци

Сексуалният живот на тези два знака, когато се съберат във връзка, може да бъде наистина вълнуващ. Те могат да правят секс и с думи, защото харесват да си говорят мръсотийки.

В спалнята с лекота се освобождават от всички ограничения. Това, което също ги възбужда е интелектуалната страна на връзката. Нито Близнаците, нито Водолеите биха имали любовни взаимоотношения с глупав партньор.

Дори и инцидентната сексуална среща, трябва да бъде с някого, притежаващ достатъчно остроумие. Къде биха правили секс? Навсякъде, където ще им бъде интересно, вълнуващо, различно. За тях няма ограничения за свободата им на изразяване. Все пак, връзката им може да е лишена от емоции. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С Кумчо вълчо и танцуващите мечки от Белица. На Бриджит Бардо резервата за танцуващи мечки. С тях мъжа водолей се погажда най-добре.
4
1
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
""Мъжете-водолеи са голями свалячи и ***....................ужас!!!"" А-а-а не така.Това не се отнася до мен.Аз съм плах и срамежлив с жените и такъв съм от младежките си години.Това ,че харесвам умните ,интелигентни и добре образовани жени ,не значи ,че съм .......Няма да харесва мъжете,нали?Жените носителки на посочените по-горе качества, в моите очи са красотата на човешкия род.Правя едно изключение ,не ми допадат пластмасовите създания с една мозъчна клетка.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко си е до човек. Аз познавам мъж водолей, който при всичките си недостатъци - заглежда и флиртува с други жени, никога не е изневерявал на приятелката си. Общо взето за него важи "куче, което лае не хапе".
2
6
 
0
 
! Отговори
месара преди 5 години
звездите правят чудесаааа
1
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете-водолеи са голями свалячи и ***....................ужас!!!