Качества: Какво разбират Овните от любов?

Понякога те може да са припрени и егоистични, но са откровени
5 сеп 2018 22:15, Екип на Tialoto.bg
13
Качества: Какво разбират Овните от любов?
Pixabay

Овенът е един от кардиналните знаци, който се управлява от планетата Марс. Освен че е първи в списъка на зодиите, в живота също се стреми да бъде на същото място. Въпреки че някои възприемат хората с този знак като наивни и доста конфликтни, те са чувствителни и романтични натури. 

Сигурно имате приятели Овни, с които се разбирате доста добре, но имали ли сте партньори с тази зодия? Овенът има уникален подход към взаимоотношенията и се стреми те да бъдат по-интензивни и вълнуващи.
 
Представителите на тази зодия са идеални за дългосрочни отношения. Понякога те може да са припрени и егоистични, но са откровени към половинката си, което е голямо предимство. 
 
Ето четири неща за любовта и взаимоотношенията, които единствено Овните разбират:
 
1. Чувствата са за споделяне
 
Когато става дума за любов, Овните не могат да имат връзка без чувства. Те първи ще признаят какво изпитват и по този начин ще си извоюват уважение.
 
Ако обектът на неговите чувства не му откликне, Овенът няма да изпадне в депресия, а ще вдигне глава и ще каже на другия, че той губи.
 
2. Не всеки оценява честността, но тя е в основата на една добра връзка
 
Овните са най-малко дипломатичните знаци в зодиака. Те са импулсивни и нетърпеливи. Ако нещо не им харесва, те няма да си траят, а ще си кажат всичко честно в очите. За тях истината трябва да бъде извадена на повърхността, дори и да боли. Това може да доведе до конфликт, особено ако другият е по-чувствителен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
7
 
! Отговори
Reality pill преди 5 години
До Какво разбира овена?Точно така е - нищо не разбира.Най-лошият ми любовник за всички времена - Овен. Дори не искам да си спомням. Трагедия на трагедията, но пък се смяташе за Казанова :)
11
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМного прости /като устройство/ личности но с перманентна невъзможност да владеят себе си и могат да бъдат лашкани от приятелите си, за които смятат, че са им верни.Обикновено приятелите им завиждат на късмета (често имат голям късмет) и правят всичко възможно да ги провалят. Правят го с удоволствие и после гледат сеир.
10
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не разбират! Дебелоноги същества! С рогата на пред в стената и пак обратно! Егоисти! С променливо настроение и нищо постоянно! С 2 думи сложни личности!
9
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За овните не знам, ама козирозите са пълен ***!
8
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който вярва в зодиака е затънал здраво до калпака! Ще го водят за носа, всички луди по света!
7
6
 
15
 
! Отговори
Овните преди 5 години
се..ат на метеното!
6
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До4Значи не е бил овен. Бил е риба. Нещо друго е бил. Мъж овен си е точен. Много зависи как си се поставил пред тях и как се държиш. Виж на тях простотии не можеш да им говориш. И празни приказки за наивни хора.
5
10
 
11
 
! Отговори
най-калпавата зодия преди 5 години
Познавам много овни,като започнем с бившата ми.Абе направо са си ***!
4
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мхм, неповторимо подли и неверни сте и с претенции че сте номер едно, ама реалността е по-скоро номер пореден. И вземи си припомни пунктуацията и граматиката от училище, явно там си бил с доста повторим трети клас
3
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Верно, бе и аз съм Овен. Така е, но нас Овните ,ни обичат. Не заради малките ***, а щото сме неповторими!
2
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овенът гледа само него си.Мисли си че всички са му длъжни...
1
15
 
17
 
! Отговори
Какво разбира овена? преди 5 години
1) Ако нямаш пари/власт/положение нито ставаш за приятел, нито за връзка2) Ако изневеря в друг град/държава не се брои3) Няма нищо лошо да си намериш ново гадже, за месец два да въртиш новото и старото и чак после да се разделиш със старото;4) Ако изневеря с бившия не се брои;това е доказано с десетки примери