5 звезди, които се харесват повече след бременност

Кои знаменитости заобичаха своето "ново" тяло
6 сеп 2018 13:30, Иванка Гъркова
0
5 звезди, които се харесват повече след бременност
Снимка: Instagram

Звездите са богати, красиви и известни. Свикнали сме да ги виждаме с безупречен вид от кориците на списанията, но те също са недоспали и имат торбички под очите, просто го прикриват с повечко грим и Photoshop.

Няколко известни личности от женски пол оставиха кариерата си на заден план, за да станат майки и разбраха, че това е тяхното призвание.

Много жени се чувстват ужасно по време на бременността, защото са качили много килограми и не им стават дрехите. В повечето случаи те бързат да влязат във форма след раждането и си върнат самочувствието.

Други пък не бързат да отслабват, а се наслаждават на всеки миг със своето дете. Такъв е случаят на Криси Тейгън, която не спира да споделя снимки и говори за бременността, раждането и майчинството. 

Ето няколко известни майки, които се промениха коренно след появата на първото си дете и заобичаха своето "ново" тяло: 
Хилари Дъф
 
Американската актриса и певица не можеше да си върне перфектното тяло дори 5 години след раждането на сина си. В момента тя е бременна с второто си дете, което ще бъде момиченце. 
 
Русокосата красавица многократно е споделяла, че най-големият подарък за една майка е усмивката на детето й. Тя е категорична, че жените, които са раждали, трябва да се гордеят с тялото си, независимо как изглежда то. 
Наскоро Хилари публикува снимка в Instagram с наедрялото си коремче и сподели, че няма търпение скоро да гушне дъщеричката си. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: звездираждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари