Мъже разкриват: Какво ни отвращава на първа среща?

Грешки, заради които той може и да не ви се обади втори път
6 сеп 2018 22:53, Екип на Tialoto.bg
82
Мъже разкриват: Какво ни отвращава на първа среща?
Снимка: Pexels
Когато отиваме на среща винаги гледаме да сме подготвени. И мъжете, и жените са склонни да преувеличават свои качества, често се държат нетипично. Какво обаче не харесват мъжете - ето най-честите отговори от личния опит на силния пол, събрани от Woman day. Грешки, заради които той може и да не ви се обади втори път.
 
Жената пуши
 
Повечето мъже въприемат по-скоро негативно една дама, ако тя пуши. Особено ако самият той се старае да води здравословен начин на живот. Още повече, че през последните години е видно поставянето на пиедестал на добрите навици в храненето, спорта. Навици, при които тютюнопушеното липсва.
"Първото впечатление беше отлично, разхождахме се на крайбрежна алея. Разговаряхме много, открихме общи теми и самото момиче беше много хубаво. Докато извади цигарата си и я запали. Аз не съм сноб, всеки има право на избори в живота. Но честно - стана ми неприятно. В близост до детската площадка, майките ходят с деца... А жената до мен се опитва да запали и се бори с вятъра. Даже в един момент й изгасна и цялата тази борба да пуши ми сте стори отвратителна. Така че нашата първа и последна среща на крайбрежна алея свърши". Антон, адвокат, 27 години
 
"От много време ми харесва едно момиче, приятелката на сестра ми. Организирахме барбекю с приятели, убедих сестра ми да я покани. Естествено, щеше да се вози с моята кола. Според моя план трябваше да намерим общи теми по време на пътя, защо не да взема и телефонния й номер. Но се оказа, че исках да стигнем по-бързо да стигнем до мястото. В колата ми не се пуши, не давам и на приятелите си. Но тя запали, въздухът стана неприятен, а когато на няколко пъти и пепел полетя към лицето ми направих забележка. Нищо не се промени, тя продължи да си пуши. В един момент не се сдържах, взех й цигарата и я изхвърлих през прозореца. Тя ме нарече идиот и продължихме по време на пътуването да мълчим. Вече не исках да й взема телефонния номер...". Сергей, журналист, 32 години
 
Тя се държи арогантно
 
"Срещнах едно момиче. Облечено стилно, прическа, грим, но всъщност нищо специално. Ние само се бяхме запознали, а с няколко шеги се опитвах да разведря обстановката. През цялото време ме гледаше презрително и нито една усмивка. Беше мълчалива, не зададе нито един въпрос. Питам: "Ана, защо се държиш по този начин?". А тя направо ме разби с отговора си - "Не виждаш ли как изглеждам? Достойна съм за впечатляваща първа среща, а не да се влачим в парка". Извиних се и предложих да завършим срещата, за да не си губим времето". Карим, мениджър продажби, 36 години.
 
"Поканих момиче на среща, тя се съгласи. В уговорения ден ми пише: "И къде отиваме?". Отговарям: "Вечеря!". В отговор получавам нещо, по моите стандарти, много странно: "Надявам се на прилично място?". Бях изненадан и пратих адреса на ресторанта. Тя изпрати една недоволна усмивка. Анулирах срещата, нямам нужда от такава принцеса". Александър, ветеринарен лекар, 28 години
 

82
Още по темата: мъжегрешки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мъже! Щом изключим тъпите ви коли, заплати и апартаменти, с които се гордеете, че имате ми кажете с какво друго можете да се похвалите?
78
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Адски отвращава отношението към отделния човек тук... Чета как някакви хора, комплексари се асоциират с вещите си- радвайте се, че сте здрави, защото нищо не е във ваши ръце... Говорите за другите без капка уважение.... Ама моля ви каквото почукало такова се обадило, защото... Чета и за някакви педофили тук... Защо педофили ли? А бе мъже, в кой век живеете момичетата днес спат за пръв път с мъж на 13г, а за тези от селата... спомнете си, че ако са девствени на 20 са стари моми и никой не ги иск
77
1
 
3
 
! Отговори
несериозно преди 6 месеца
грижете се за зъбите си пушачи и непушачи да се усмихвате не се зъбите шегувам се
76
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 75

Това, което правиш, не е ли аспект на твоята личност?
Може би искаш да кажеш, че не е редно да поставя на първо място онова, което притежаваш, когато иска да добие представа за теб.
75
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ако човека с когото имаш първа среща,не се интересува от теб а от нещата които правиш,значи не е за тебе.
74
2
 
9
 
! Отговори
ива преди 6 месеца
Видиш ли комплексиран, злобен дребосък, как да реагираш?! Всячески се опитваш да се отървеш,естествено!)
73
5
 
6
 
! Отговори
До до 54 (№56) преди 6 месеца
Грешиш, бате. Интересуват се, и още как!
Кой ти е казал, че тази нотариусКа иска да си намери половинка, но не може? Ами ако ги сменя като носни кърпи и не иска да се ангажира със съпруг? Има и жени-тепегьози, не им пука за семейство и деца, гледат си кефа. Може и този случай да е такъв.
Но е възможно и друго. Възможно е тази жена да не е срещнала човек, в когото да се влюби и да го уважава. Или, ако е срещнала такъв, той да не е отговорил на чувствата й, а тя да не желае друг. И това го има.
72
1
 
2
 
! Отговори
една преди 6 месеца
До мистър150

Няма проблеми, ако се подпираш на 50-сантиметровия.
71
11
 
8
 
! Отговори
Пора преди 6 месеца
Не глътне ли на първата среща не става...
70
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И аз съм се влачила по парковете с прическа, грим и т.н. Просто така се харесвах, не съм се държала презрително или арогантно, но отношението отсреща беше такова:" За кво толкова си се нагласила?". Еми, ходете си с повлекани тогава. Дори сега, с бебешката количка гледам да положа мъничко усилие, вместо да навлека анцуг и маратонки.
69
2
 
3
 
! Отговори
мистър150 преди 6 месеца
Не се дразня от нищо,щото съм 150 сантиметра с вдигнати ръце и силно повдигнат на пръсти.
68
3
 
5
 
! Отговори
дамбулова преди 6 месеца
ас ни са дърпам
67
7
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Едно нещо в един човек може да те дразни, в друг-не. А често дразнещите се от пушещи жени мъже впоследствие се женят за най-закоравелите пушачки и тичат да им купуват цигари. Много е забавно.
66
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Когато мъжът е мъж на място винаги ще постави жената така, че хем да се чувства обичана, хем да си знае мястото.
Ама това го знаеха нашите бащи и дядовци.
А тука някакви пеперудки реват ли реват.
65
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ПОБЪРКАХТЕ ЛИ СЕ ВЕЧЕ?
Какво общо има Русия с претенциите на българските мъже?
Тука стана стената на плача.
Те затова жените почнаха да си раждат деца и да си ги отглеждат и без мъже.
Защото вече не сте мъже, а някакви Мимози.
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Обикновенно такъв тип срещи свършват с обаждане на проституткa, която не пита имаш ли апартамент и кола и спестявания....
63
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това само показва доколко е пропаднало руското общество.
После нещата се развиват като във филма “Нелюбов”.
62
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Познавам отблизо няколко рускини. Бих посъветвал всички българи да стоят много далеч от съвременната рускиня! Нема толкова брутални твари!
61
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това са извадки от руски събития. Рускините са полухора. Те очакват да срещнат поредния деградирал алкохолик, и имат алгоритъм за разкриването му. Неща като любов, уважение, съчувствие не са им познати. Те имат цел.
60
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Жените що се месят в живота на гeйчетата? Не бива. Оставете гeйчетата на мира!