Мъже разкриват: Какво ни отвращава на първа среща?

Грешки, заради които той може и да не ви се обади втори път
6 сеп 2018 22:53, Екип на Tialoto.bg
82
Мъже разкриват: Какво ни отвращава на първа среща?
Снимка: Pexels
Когато отиваме на среща винаги гледаме да сме подготвени. И мъжете, и жените са склонни да преувеличават свои качества, често се държат нетипично. Какво обаче не харесват мъжете - ето най-честите отговори от личния опит на силния пол, събрани от Woman day. Грешки, заради които той може и да не ви се обади втори път.
 
Жената пуши
 
Повечето мъже въприемат по-скоро негативно една дама, ако тя пуши. Особено ако самият той се старае да води здравословен начин на живот. Още повече, че през последните години е видно поставянето на пиедестал на добрите навици в храненето, спорта. Навици, при които тютюнопушеното липсва.
"Първото впечатление беше отлично, разхождахме се на крайбрежна алея. Разговаряхме много, открихме общи теми и самото момиче беше много хубаво. Докато извади цигарата си и я запали. Аз не съм сноб, всеки има право на избори в живота. Но честно - стана ми неприятно. В близост до детската площадка, майките ходят с деца... А жената до мен се опитва да запали и се бори с вятъра. Даже в един момент й изгасна и цялата тази борба да пуши ми сте стори отвратителна. Така че нашата първа и последна среща на крайбрежна алея свърши". Антон, адвокат, 27 години
 
"От много време ми харесва едно момиче, приятелката на сестра ми. Организирахме барбекю с приятели, убедих сестра ми да я покани. Естествено, щеше да се вози с моята кола. Според моя план трябваше да намерим общи теми по време на пътя, защо не да взема и телефонния й номер. Но се оказа, че исках да стигнем по-бързо да стигнем до мястото. В колата ми не се пуши, не давам и на приятелите си. Но тя запали, въздухът стана неприятен, а когато на няколко пъти и пепел полетя към лицето ми направих забележка. Нищо не се промени, тя продължи да си пуши. В един момент не се сдържах, взех й цигарата и я изхвърлих през прозореца. Тя ме нарече идиот и продължихме по време на пътуването да мълчим. Вече не исках да й взема телефонния номер...". Сергей, журналист, 32 години
 
Тя се държи арогантно
 
"Срещнах едно момиче. Облечено стилно, прическа, грим, но всъщност нищо специално. Ние само се бяхме запознали, а с няколко шеги се опитвах да разведря обстановката. През цялото време ме гледаше презрително и нито една усмивка. Беше мълчалива, не зададе нито един въпрос. Питам: "Ана, защо се държиш по този начин?". А тя направо ме разби с отговора си - "Не виждаш ли как изглеждам? Достойна съм за впечатляваща първа среща, а не да се влачим в парка". Извиних се и предложих да завършим срещата, за да не си губим времето". Карим, мениджър продажби, 36 години.
 
"Поканих момиче на среща, тя се съгласи. В уговорения ден ми пише: "И къде отиваме?". Отговарям: "Вечеря!". В отговор получавам нещо, по моите стандарти, много странно: "Надявам се на прилично място?". Бях изненадан и пратих адреса на ресторанта. Тя изпрати една недоволна усмивка. Анулирах срещата, нямам нужда от такава принцеса". Александър, ветеринарен лекар, 28 години
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: мъжегрешки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БауЯвно и ти не си бил там ;)
14
2
 
22
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До амедТи в спора на човеците не се бъркай. Знай си мястото, липсващо звено!
13
4
 
21
 
! Отговори
Не е приятно, преди 5 години
когато жената се е наплескала с половин кило грим. Значи няма вкус и финес.Не е приятно да пуши, без да я е грижа, че човекът до нея е непушач. Това е доказателство за егоизъм.Но по другата тема се замислете. Майките ви живо се интересуват дали момичето е добра домакиня, ще донесе ли зестра, има ли пари, какви са възможностите на родителите й? Вие желаете красавица, сърдечна, отстъпчива, възпитана, ако е възможно и недокосната. Но да не се интересува как ще осигурите бъдещите ви деца?...
12
31
 
7
 
! Отговори
амед преди 5 години
само шериата създава предани съпруги, вие затова не се размножавате и умирате и ви завладяхме без изстрелян куршум!! жените ви определено са по-скапани и от мъжете ви, ако такива изобщо има останали!
11
4
 
8
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До 115Явно на места, където не си стъпвал :)))
10
1
 
15
 
! Отговори
115 преди 5 години
До Бауза чалготеките е ясно, ама къде се крият свестните?
9
9
 
11
 
! Отговори
пижо, пенда и дженда преди 5 години
най-много ме отвръщава да е дженда, след това да е дебело отвратително животно, което не може да бъде наречено човек, поглъщащо тонове храна, веганки, феминистки и всякакви други психично болни... списъкът е много дълъг...
8
11
 
8
 
! Отговори
Погнусен преди 5 години
Мен ме отврати една наглед привлекателна мадама, ама като се усмихна и между зъбите си имаше остатъци от храна! Голяма гнус ме хвана и повече не я потърсих. Такава сигурно на гащите си има кафява черта.
7
7
 
43
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До Дедо УйоКаква първа среща, дедо? Касиерката в кварталния супер, докато им маркира хляба и бирата, ги разпитва кой каква кола кара; и търси на кого да се предложи, че не ѝ се плаща квартира. Обаче, ще ти кажа, дедо - каквото търсиш, това и намираш. Всички, дето се оплаквате, че българките са к...и, си ги търсите в чалготеките...е, там свестни жени няма; и вие не ставате, щом сте там. Има читави жени, но няма как да ви се пресекат пътищата с тях.
6
2
 
26
 
! Отговори
24 годишен преди 5 години
Много е трудно и тежко в тия времена с тия жени, много.... пра дядо е имал седем деца, дядо три, баща ми две, аз и едно да имам ще съм щастлив....
5
7
 
11
 
! Отговори
sash преди 5 години
moe li nekoi da postne edna statia za "kakvo otvrashtava jenite na purva sreshta", che spisuka ste e dulug!
4
6
 
33
 
! Отговори
Saki преди 5 години
Излязох с една едра ***, да вечеряме. Поръча си 100 работи ,все пържени. Изяде всичко,а чесновия сос и течеше по брадата. Изпуших няколко цигари и пих една бира. Едвам изчаках ,да я изпратя и да свършва тая *** вечер.
3
7
 
35
 
! Отговори
Дедо Уйо преди 5 години
Едно време се предавахме за три шепи вълна, гледахме да е повечко тъй, да ти пълни ръката, като я прекараш между краката и`или в подмишниците, сега и това няма - ощавени кощрамби с пирсинги, татуировки, виолетови коси и пр. ***-отщини.
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стоичков би им казал ей на тия "с мириЖливите цuцu навънка".
1
14
 
56
 
! Отговори
Дедо Уйо преди 5 години
Тежко ви млади момчета, дето сега трябва да избирате. Сегашните млади българки са пълни от-реп-ки, с манталитет и държание на меркантилни ку-рви. И също така са много прости и ограничени духовно и интелектуално, а това го компенсират с арогантно поведение и тежкарщина. Също съм чувал че на първа среща, питат момчето - каква марка кола караш, имаш ли самостоятелен апартамент и от сорта. А какво прпедлага тя на среща, една оскубана и много употребявана вул-ва и едни мършави ци-ци!