21 добри причини да сключите брак

Когато погледнете дълбоко в очите на другия, чувството е невероятно красиво
47
21 добри причини да сключите брак
Снимка: Reuters

В любовта никой от нас не е идеален. Въпреки това, когато имаш любим човек до себе си, несъзнателно променяш някои неща в собствената си личност, в повечето случаи за добро. В следващите редове споделяме с вас 21 причини, поради които е прекрасно да си в брак.

Въпреки че те разкриват светлата страна на взаимоотношенията, не сме забравили, че в брака могат да настъпят и трудни моменти. Но ако се опитаме да фокусираме вниманието върху хубавото, лошото се преодолява по-лесно.

Имате някого, с когото да остареете заедно. Колкото по-дълго сте заедно, толкова по-вълнуващ става сексът.

Вие сте си най-големите фенове един на друг. Имате половинка, с която на старини да помълчите.

Бракът е отбор, съставен от двама членове, които винаги печелят, ако са единни.

През студените зимни вечери имате човешко „одеяло“, което ви държи топло докато спите.

Да бъдеш „вързан“ с някой друг е много забавно и не е обезсърчително за личната свобода и индивидуалност.

Той/тя е вашият най-добър приятел.

Учените казват, че двойките в брак живеят по-дълго и печелят повече.

Освен това, насреща си имате някого, който няма да се смее на мечтите ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена съм, но изобщо не мисля, че бракът е толкова важен. Всичко това с разбирането, взаимопомощта, готиния секс и т.н. можеш да го правиш и без подпис. Някъде да е казано, че не мога да съм най-добрата приятелка на мъжа до себе си ако не сме се подписали?
24
3
 
46
 
! Отговори
До Алтерн. веганист преди 5 години
Това разправя всяко лигаво мамино синче, само дето 99.5% от тези синковци не са вегани, а папат пържоли! Пържолките ги купуват мама и тате. Ако синчагата работи, неговата заплата си му е само за джобни. Търси тъст, който в най-лошия случай да му осигури същото безгрижно живуркане, но е желателно да намери някой още по-заможен. Но заможният тъст да не настоява за брак между дъщеря си и маминия льольо, та намери ли се по-заможен тъст, льольо веднага да се преориентира!
23
4
 
45
 
! Отговори
До 38 преди 5 години
То и животът е хубав само в началото.
22
12
 
40
 
! Отговори
Опитен преди 5 години
Невъзможно е да се намери достатъчно добре изглеждаща, разбрана и разумна жена в едно.
21
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога!
20
1
 
33
 
! Отговори
Кабалерос преди 5 години
Този хубавец излезе ли от болницата вече ? Нали наскоро се наби с мотора в едно старо Бенц.
19
9
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Женена съм от 30 години. Бракът е хубав само в началото.
18
16
 
53
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 5 години
Бракът е излишна институция защото е полезен единствено за себе си (и паpазитите около него - голддигери, съдии, адвокати, попове, моралисти).Семейство се прави и без да е нужно да се допуска в него държавата, църквата и общественото мнение.
17
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото единия търси разбирането в другия, толкова другия желае да бъде разбран. В повечето случаи мъжа и жената са на една съща страна на едно и също мнение, но много време им трябва да го разберат. Докато, преминат през различните видове перипетии. Щастливия брак е в приятелството, между мъжа и жената. За това едни са с щастлив брак, други не.
16
19
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв щастлив брак може да има без мъжът да се е предал изцяло във властта на жената?А какъв мъж би направил това, освен доказан мишок?Излиза, че само някой синоптичко може да бъде щастлив с жена...
15
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В 90% от хората имат жена и мъж но нямат приятел и прятелка. Е как имам жена..., мъж!? Да имаш жена... имаш мъж! Но не и приятел/ка. Имаш брак, но не и приятелство. Възможно е да изяде 20 години една "торба с жената ти.. мъжа ти" сол. Но никога да не станете приятели, а добри познати. В 90% от брачните двойки не водят диалог, не обсъждат проблемите и не споделят. Защото знаят, че няма да намерят разбиране в отсрещната страна. В един брак, връзка в едни взаимоотношенията винаги има двама.
14
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото мъжа и жената не са приятели, а това е от съществено значение в един брак. Приятелството в брака е друго нещо. Докато си с приятел или приятелка си споделяте и най-съкровенните тайни. И отваряте душите си един за друг. В брака не можеш да кажеш всичко на един мъж и на една жена. Ще има Фасо и, сръдни проблеми. Докато при приятелството има споделяне с разбиране и от двете страни. Никой на никого не се сърди. Има диалог. С лека нотка и на закачки от споделеното просто ти е топло и удобно.
13
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко, написано в статията е вярно, но важи само за щастливите бракове.За съжаление, много брачни двойки не са щастливи и не се развеждат само поради някакви меркантилни или други практични причини.
12
24
 
40
 
! Отговори
Тотко бръмчалника преди 5 години
Вчера се ожених и ся бръмча с жената на пътешествие. Друго си е. А не всеки петък си търся жена. И всяка неделя друга. Да харча пари като луд за "кауза пердута". Друго си е да си имаш жена за постоянно. Останалото е бошлаф работа.
11
17
 
37
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 5 години
За 4 дни в това село просто умряло съм похарчил 7 000 лева!
10
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Пърхутът по главите на мъжете се дължи на разпадането на рогата им с течение на времето." --- Хубаво да седнеш на бара и да обмислиш имената на твоите роги.
9
14
 
45
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Е са се сетих эа една, мноо важна причина...женска! Всяка жена иска да я видят другите жени че прай свадба, а дали е правилно е без эначение эа нея.
8
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички тия причини са лъжа!
7
12
 
39
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 5 години
Днес и утре вечер за последно ебба в Лозенец, *** това село просто умряло! За 3 лига тука съм *** 673 мaсхий! Всички *** са тука, *** тая клоака!
6
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7През почивката отскачаш за един бърз секс. Вечерта пак. Сутрин за кафе. Ходиш с пръстен. И се фукаш че си женен. И другите жени не могат те имат. И ставаш неприкосновен и важен. И се надууваш като пуяк.