Първа среща? Задайте тези 3 въпроса

Какво ще ви помогне да има втора среща?
9 сеп 2018 09:00, Ивета Иванова
22
Първа среща? Задайте тези 3 въпроса
Снимка: Pexels

Първата среща е вълнуваща. Ако мине добре и харесате човека, с когото сте излезли, обикновено започвате да мечтаете за сериозна връзка. За да сте сигурни обаче, че с него искате едно и също, първо трябва да разберете какво мисли по няколко въпроса.

 
Кога последно имаше връзка?
 
Това ще ви даде отговор на въпроса дали потенциалният ви партньор в момента се среща и с някой друг и просто има колебания относно връзката, дали скоро не е преживял болезнена раздяла и още обича друг човек. Ако наистина скоро е приключил връзка е хубаво и да попитате каква точно е била причината. Може и човекът да не е напълно искрен с вас, ако се познавате отскоро, но слушайте внимателно отговора. Ако постоянно обвинява за всичко бившата си половинка и използва обидни думи, имайте предвид, че може би връзката ще е трудна - ще ви обвинява, рядко ще поема отговорност и т.н.
 
Какво търсиш в човека до теб?
 
Добре е да знаете какво цени човекът, с когото излизате на среща. Забележете колко от качествата, които изброява, че харесва у другите, притежава и самият той. Обикновено човек търси у партньора си това, което е готов сам да предложи. Ако е постоянен и стабилен, вероятно ще ви отговори, че търси лоялен и честен партньор. С този въпрос ще разберете и други неща - например, ако ви отговори, че мрази драмите и не му се занимава със скандали, вероятно търси неангажираща връзка, в която просто ще се забавлявате и излизате заедно и не е готов да ви оказва подкрепа и да е твърдо до вас.

22
Още по темата: първа среща
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До До 14

Е как така? Нали един тук преди два дена съветваше още на първата среща мъжът да попита момичето дали е девствено?
Каква ти е файдата от девица, ако е мързелана и майка й не я е научила да пие боза вместо уиски? Я виж по-долу №16 какви разумни въпроси задава. Той ще си намери булка за чудо и приказ! А ти какви съвети ще дадеш на онзи, който е решил да кани момиче на среща?
16
0
 
1
 
! Отговори
До 14 преди 5 месеца
И баба ти е говорила така за твоето поколение. Айде заври се в нафталина и спомените ти за една боза от 6 стотинки и не философствай. Не ти се отдава.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Печеш ли чушки на ламарина? Затваряш ли компоти? Вариш ли кърбан? Мердиниш ли луканка? :)))))
Леле щях да забравя, Мелиш ли лютеница? :)))))))))
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако се излупаме и ни хареса кой ще ти чете въпроси и отговори? Нонсенс.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ние на времето през 70-те години на първа среща ходехме на дискотека после в сладкарницата на боза и паста и се прибирахме. Приказките ги свеждах до колко си красива и колко добре ти стои полата и блузката. Тя от своя страна свеждаше срамежливо очи и казваше благодаря. В днешно време младежите търсят дрога не ги интересува боза и паста а ракията и бирата. Момичетата пък ги интересуват чалгарките и тауировките а наи вече силикона. Днешните младежи са изгубено поколение. Нямат бъдеще.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако някой наистина те харесва не те разпитва, а те гледа влюбено. Ако те разпитва за коли, пари, работа, апартаменти... значи прави сметки.
11
2
 
2
 
! Отговори
Близо е до истината преди 5 месеца
№1 и №3. Чуждото влияние се чувства осезателно.
Според мен, това влияние се дължи не само заради свободното пътуване в чужбина.
Чувам, че и у нас, по подобие на някои западни държави, фирмите за запознанства устройват групови срещи, при които всеки мъж сяда до всяка една от жените
за по 5 минути. Целта е с бързо задавани въпроси и отговори да преценят дали да си разменят телефонните номера.
Пак според чуждия тертип се задават и въпросите - като анкета, за кратко време да събереш максимум инфо.
10
0
 
11
 
! Отговори
Първите два въпроса преди 5 месеца
можеш да зададеш, след като поне малко си се сближил(а) с този човек, разговаряте по всякакви теми и си споделяте различни неща.
Много е невъзпитано да го питаш какво ще търси в човека до себе си. Нали все още не ти е казал(а) нищо относно това дали иска да се среща с теб и занапред, какъв тип връзка ти предлага и т.н. Ами ако е подочул(а), че ти играеш шах или тенис и си търси постоянен партньор точно за този спорт, без други намерения?
Познавате се от вчера, как да разпитваш за предишни връзки
9
0
 
9
 
! Отговори
Ванката преди 5 месеца
Глупости, те още не си знаят имената ...
8
1
 
15
 
! Отговори
Lan преди 5 месеца
Аз пък си мислех, че на първа среща човек трябва да гледа да се забавлява...щото нали не мисли да се жени за този дето се среща с него.
7
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Егати глупостите. Ако искате да има втора среща, по-добре не задавайте нито един от тези въпроси.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ай стига бе, едно време когато смартфоните набираха скорост, но все още не всеки ги имаше, мен момиче на първа среща ме е питало "имаш ли смартфон?".
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ивета, обичам те! :)
Кога последно имаше връзка?
4
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами вместо да питаме, на "първа среща" да си разменим анкетни листчета, да ги попълваме внимателно и пак си ги разменяме. После се прибираме и всеки чете анкетката на другия... хахахахах. Ако ви харесат отговорите - може и да има втора среща. Ба*ти пародията, честно...

Ако някоя на "първа среща" почне да ме пита подобни неща, то гаранция от моя страна, че няма да има втора. А вероятно и първата ще се прекъсне предсрочно...
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не съм и не ти говоря за политика. Живял съм в САЩ и го казвам от опит. Просто имах предвид неписаните им правила при първа, втора и трета среща. И може би не става въпрос за всички. Може и аз да съм попадал на такива. Интервю като за работа и все нещо те преценяват до третата среща
2
9
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 5 месеца
Ама това всичките 260 000 000 американци ли?! А ти как го разбра това?! А дали освен американци, няма и т*** българи например? Ти дали не си един от тях?!
1
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тая работа с игра на въпроси и отговори не става. Не си на интервю за работа. Само при смотаните американци е така, все едно си на пазар. Първа и втора среща си играят на въпроси и отговори, защото са тъпи, все едно не мога да те излъжа. Стигне ли се до трета се прави секс. Качеството му е отделна работа. И той изкуствен. Но в никакъв случай преди трета среща. Като закон им е.