Той още не ви е поканил на среща? Говорят зодиите!

Раците ревливи, Овните нетърпеливи, Телците плашливи...
10 сеп 2018 10:15, Ивета Иванова
9
Той още не ви е поканил на среща? Говорят зодиите!
Снимка: Pexels

Овен

Нетърпеливият овен винаги търси екшън, приключения и обича да се надпреварва. Ако смята, че бихте го отрязали, най-вероятно просто е продължил напред. Може да ви е харесал, но не обича да губи. Ако не сте показали, че и вие наистина имате симпатии, едва ли ще направи крачка към вас. Затова и момичетата често първи канят овните на среща.

 
Телец
 
Внезапните промени плашат телците. Ако сте се държали по различни начини около телеца, за да привлечете вниманието му и да го заинтригувате, спрете с това поведение. Не е правилна стратегия - това го плаши. Когато преживява труден период, не му е до срещи - покажете му, че сте верен приятел и сте до него и след като този период отмине - той ще ви покани.
 
Близнаци
 
Близнаците трудно взимат решения и са колебливи, затова още не се е осмелил да ви покани. Още се чуди как точно да ви попита, къде да ви заведе, дали го харесвате. Понякога момичетата се отегчават от тази нерешителност. А ако много харесват момчето - канят първи.
 
Рак
 
Много емоционален е и ако има симпатии към вас - бъдете сигурни, че е потънал в мисли. Мечтае за вас, разчувствал се е, погълнат е от чувствата си. Страхува се да не ви изплаши с тях. Най-добре е да опитате да поговорите с него - да разкриете какво чувствате и така той ще стане по-смел.
 
Лъв
 
Мъжът лъв, познат като супер уверен и дори арогантен, не ви е поканил на среща? Веднага си мислите, че просто не ви харесва. Има два варианта. Първо - лъвът е малко мързелив. Да показва емоциите си и да се опитва да ви впечатли изисква много усилия за него. Другото - има голямо его. Колкото и да обича романтиката и да държи на любовта, иска да се отнасят с него като с крал. Ако не сте погалили егото му, дори да ви е харесал, трудно ще ви обърне внимание.
 
Дева
 
Работохолици и много организирани. Държат на добрия успех в ученето и да се справят добре в работата. Там са много амбициозни, но що се отнася до лични въпроси - девите са срамежливи. Нервен е, не знае как да подходи, притеснява се. Докато излезе от черупката си ще мине време, но поне ще може да се опознаете добре.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всяка вечер има мачове. По-добре си купете нови батерии!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
не ви понася
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако не вие поканил или е срамежлив и притеснителен или няма никакви чувства и тръпка към вас. За да разберете кое е истината напднете първа. След 2 минути ще разберете истината.
3
0
 
7
 
! Отговори
Мъж! преди 5 месеца
А какво стана с еманципацията?!? Ако харесвате някой свободен мъж ПРОСТО МУ КАЖЕТЕ ИЛИ ПЪК ВИЕ САМИТЕ ГО ПОКАНЕТЕ! Ако и той ви харесва нещата ще се получат! Ако пък не появява интерес към вас, поне ще знаете да не си гъбите времето!
2
0
 
5
 
! Отговори
месара преди 5 месеца
говорят звездите!
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ивета, все се опитвам да те поканя на среща, а ти все ме игнорираш. Бива ли така? :)