Котка и мишка! Двойки зодии, които не се понасят

Овен с Овен... игромни инати, държащи на независимост
12 сеп 2018 13:30, Ивета Иванова
7
Котка и мишка! Двойки зодии, които не се понасят
Снимка: Pexels

Овен - Овен

Огромни инати са и са независими. Един овен не може да изтърпи някого, който има същия характер. Няма да се разбират, постоянно ще се карат, никой няма да отстъпи и да преглътне ината си. Няма място за двама лидери.
 
Телец - Лъв
 
Телецът е отдаден и верен, следва теченията, които харесва. Лъвът пък е роден лидер и винаги доминира. Но телецът не може да търпи някой да му казва какво да прави. Той сам си избира кое да вярва и да последва, а лъвът постоянно ще опитва да налага мнението си. Царят на животните иска всичко да става по неговия начин.
 
Близнаци - Рак
 
Близнаците са свободни духове, решават на момента, действат импулсивно. Раците също са независими, но прекалено чувствителни и понякога - погълнати от себе си. Това, което близнаците правят за забвление, може да се стори обидно за раците. Имат твърде различно чувство за хумор.

Дева - Водолей
 
И двата знака са независими и обичат да се справят сами с нещата. Но девите са аналитични и обмислят всичко, проучват ситуациите преди да действат. Водолеите пък са креативни и импулсивни. Истински бунтари, които избухват изведнъж - това плаши девите.
 
Везни - Козирог
 
Много различни са като характери. Везните са изключително социални, а козирозите са много мнителни. Везните са спокойни и се оставят по течението, когато могат, а козирозите работят здраво и искат добри резултати. И двата знака могат да са горделиви, което ще попречи на взаимоотношенията им.

Кои са останалите вижте на teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Не сме зодии и не сме в шаблон!! Не вярвайте на измамите и лъжите на дявола.. :(
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена ми е рак аз съм овен. Тази жена я познавам от 25 години. Едно съветче не и играй курвачката. Бъде точен и прям. Простотии не и говори. Като усетиш, че е ядосана просто я успокой или не продължавай да я тормозиш и изчакай да и мине. Не насила нещата те сами ще се оправят. Ако тръгнеш с рогата напред рискуваш да те сложи на мястото без да ти спести, каквото и да било. И да претърпи тежък преломен момент в живота си. Тя е много човек и съм с нейното настроение на какво и кой се дължи.
4
7
 
3
 
! Отговори
:))) преди 5 години
Предвид, че днес колегите - двойка от турски произход повдигнаха въпроса за зодиите, значи са докладвали какво си говорихме вчера по въпроса.Козирожка с болни амбиции, болна глава, професионална интригантка, която не е в състояние да се търпи сама и овен, "много ***", както се определи сам - напорист полуграмотник ...Същите еднопластови подложки, като вас в днескато!Как ме обсъждаше и после докладваше на "шефката" козирожката фескиня! Класс!Доста неща ще ви предаде и днес.Програмирах я.
3
9
 
16
 
! Отговори
ПП преди 5 години
Кис-кис-кис...ние в къщи сме Телец - Лъв и от 31 години сме заедно. Мога да кажа, че аз като телец добре ръководя лъва...само трябва да го накарам да мисли, че той управлява и всичко е наред...много е важно мъжа да си мисли, че е Царя на дома.
2
8
 
15
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Дааа Лъвът е цара на животните, а не на човеците!! И е добре, лъвовете да не эабравят този факт
1
4
 
5
 
! Отговори
месара преди 5 години
звездите говоряяяят!