Най-добрите любовници в зодиака са...

Вижте характерните еротични черти на всяка зодия
14 сеп 2018 22:47, Екип на Tialoto.bg
11
Най-добрите любовници в зодиака са...
Снимка: Pixabay

Зодията разкрива не само черти на характера на даден човек, но и какъв е в интимния си живот. Поне така твърдят астролозите. Какво разкриват те на тема мъже и любовници? Ако се чудите кой знак е най-страстен, издръжлив и неуморим съблазнител, кой е готов за най-смелите експерименти и кой, напротив, чака инициатива в леглото - вижте какво "говорят" звездните карти.

Овен

Овенът е страстен и активен. Обича да експериментира в леглото, а сексуалната му фантазия не познава граници. Мъжете от този знак са много напористи и дори през ум не минават, че една жена може да им откаже интимност. Овните са съблазнители и рядко едно момиче може да устои на техния чар. В същото време, в сексуалните отношения, представителите на този знак не се стремят да донесат удоволствието на партньора на първо място, а по-скоро искат да го получат сами. Това може да бъде коригирано, ако кажете на любовника-Овен какво ви харесва в леглото и какво не сте готови да правите. Но трябва да говорите директно, без намеци.

Телец

Телецът, за разлика от Овен, обича, когато инициативата в леглото идва от жената. Те не обичат бързата работа под чаршафите - колкото по-дълга е прелюдията, толкова по-добре. Мъжете от тази зодия обичат бавен и традиционен секс, но нямат нищо против да опитат нещо ново. Представителите на този знак са любящи. Но имайте предвид, че нито брачното свидетелство, нито децата са в състояние да го спрат, ако е решил да кръшне.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1ДТ и Б
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дева и Телец
3
0
 
12
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Оня ден, Телето варно и не иэневерява!!А ся па ще кръшка, ако рече де. То малко като прогноэата за времето иэлиза--Утре ще е сънчево, но може и да превали на места!!03131
2
6
 
26
 
! Отговори
Мими преди 5 години
Всички жени мечтаят за мил и нежен любовник. За съжаление тези мъже вече си имат Любовник.
1
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супер трашът в зодиака са козирозите! Подмолни, егоистични и коварни твари!