Импулсивни, нерешителни... Защо не откривате любовта?

Вижте кои точно черти усложняват личния ни живот
15 сеп 2018 22:00, Екип на Tialoto.bg
7
Импулсивни, нерешителни... Защо не откривате любовта?
Снимка: pexels.com

Ако вашата връзка е в задънена улица или търсенето на партньор е приключило с горчиво разочарование, може би си заслужава да погледнете вътре в себе си, преди да обвинявате всички и всичко за неуспеха. Колкото и странно да звучи, според астролозите и зодиакалният знак играе роля. По-точно някои черти на всяка зодия пречат за щастието в личния ни живот. Нека астрологията да не ограничава любовта, а обратно, да ви направи по-информирани, пише Elle.

Кои са тези черти?

Овен: Импулсивност

Кой би помислил, че пред нас е един от най-романтичните знаци на зодиака? Овните често идеализират любовта като перфектно чувство, без недостатъци. И желанието на всяка цена и колкото е възможно по-скоро да го тества ги кара да са безумно нетърпеливи. Това е всичко заради естественото любопитство и любовта. Не дават на другата половинка шанс да покаже дълбочината и гъвкавостта на своята природа и на свой ред можете да останете с грешни впечатления. Поради прекомерната енергия и импулсивност, можете да пропуснете шанса да откриете едни чисти и трайни отношения.

Телец: Нерешителност

Представителите на тези зодии са невярващи и прекалено предпазливи. Те се влюбват бавно, методично и не бързат да „вкарат“ даден човек в живота си. Това със сигурност не е лошо, но когато сте твърде предпазливи и упорити, това може да обезкуражи другите. В любовта често сте нерешителни – вместо да вярвате истински във възможността за силна и страстна връзка с някого, вие предпочитате да я избегнете.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
1
 
! Отговори
_+ преди 6 месеца
Ако си Йоко Оно, ще ти трябва Джон Ленън.

Матрицата не е относно любовта.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защото ако си жена не си Йоко Оно, ако си мъж не си Джон Ленън... Пуснали са няколко щастливи любовни връзки на промоция и за PR на продукта „Любов” и останалите кълват стръвта. Матрицата ?...
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До _+

Абсолютно вярно!
4
6
 
5
 
! Отговори
_+ преди 6 месеца
Любовта съществува, ако отпуснеш сърцето си и озаряваш с добрина и нежност в периметър колкото ти прецениш около себе си, дори телепатически можеш да пращаш порции на когото намислиш. Ако истински късметлия твоите порции любов може да ти бъдат върнати от някой, който е твоето най-точно огледало и така се получава кръговрат и оборот на любовна енергия като през намотка, и магнитно поле, което предпазва двойката. Иначе, много скоро трябва да започнеш да обичаш себе си и да се самозареждаш от приро
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защото не искам, или както се казва в моя край "оти не сакам".
2
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Защото не съществува такова нещо като любов. Това е измишльотина на французите и доразвита от американците.
1
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За Телците не е така.Последното нещо от което страдаме е нерешителност.Когато отсрещната страна във връзката не си дава много много зор и гледа да не влага особени чувства предпочитаме да не си поднасяме сърцето,портфейлът,къщата и душите на поднос с извинения че не са повече.Просто няма смисъл кон за яйце от което я се излюпи кокошка я излезе дървено.