Кои зодии постоянно ги разкарват? Топ 5!

Рибите най-често биват отрязвани от потенциални партньори
15 сеп 2018 18:45, Ивета Иванова
6
Кои зодии постоянно ги разкарват? Топ 5!
Снимка: Pexels

Риби 

Рибите най-често биват отрязвани от потенциални партньори. Лошото е, че сами предизвикват това. Много са подозрителни, трудно се доверяват и сякаш са си наумили, че нещата няма да се получат. Имплантират лошите си очаквания върху обекта на желанията си и той чувства това. Това е и причината, поради която той ги оставя в приятелската зона, дори да не е честно. Може да е влюбен, но отрязва рибите, защото чувства негативна енергия. 
 
Близнаци
 
Разбират се много добре с повечето хора. Мили са, разговорливи, приятни, търпеливи. Затова другите започват да ги виждат като нещо нереално, недостижимо. Сякаш никой не заслужава толкова прекрасен човек като близнаците. Ако другият е прекалено чувствителен, знае, че раздяла с близнак ще боли много. Друга причина е, че близнаците понякога говорят за всичко друго, но не и за чувствата. 
 
Везни
 
Всеки ги познава като флиртаджиите на зодиака. Много са мили, дружелюбни, възпитани, с добри намерения. Но в очите на другите освен флиртаджии, изглеждат и като несериозни. Сякаш са жадни само за плътското, обичат тръпката от преследването и постоянно имат нужда да се закачат с някого. За някои това е неприемливо, несериозно. А и предизвиква ревност.
 

6
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Накефих се на описанието на Везните!

Всичко това не сме, а че огромната част от "околните" са елементарници е известно отдавна. НЯМА как да ни прочетете правилно.

Обичам да разпознавам черната завист у не интересните. У писачите на алабални "статии" - особено.

Добре, че НИЩО не разбирате от Астрология, а налитате да ни ли*зкате трите задни букви!

:))
5
1
 
5
 
! Отговори
Гост преди 6 месеца
Чета хороскопите редовно но само за развлечение,никога не съм вярвал на подобни неща ?за мен те са бла,бла,бла.....,но за първи път виждам на 100%истина на това което е написано,аз съм везни а жена ми риби
4
4
 
3
 
! Отговори
и кво преди 6 месеца
дрън дрън
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Значи освен близнаци,всички сте за канала
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кои са другите 2?
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе тез зодии само за хората ли важат или и за животните? Понеже нали разни небесни тела ни влиаели по някаква причина сигурно трябва да влиаят и на животните?