Знаците, че сте личност, която плаши хората

И твърде силният характер си има своите недостатъци
16 сеп 2018 22:52, Теодора Драгоева
16
Знаците, че сте личност, която плаши хората
Снимка: pexels.com

Факт - силните, независими личности не се харесват на всички. Често тези хора са смятани за агресивни, груби или пък за прекалено капризни. Хората по принцип смятат, че силните личности са онези, които се опитват да доминират във всяка една ситуация или пък онези, които се опитват да потиснат другите съзнателно.

Всъщност не е точно така. Агресивните, властни и арогантни хора не са силни личности, а по-скоро искат да изглеждат такива.

Хората с най-силен характер, често са кротки и емоционално достъпни. Те не искат непременно да печелят във всяка ситуация и обикновено са склонни на компромиси. В същото време те никога не биха позволили на някой да се възползва от тях или да злоупотреби с доверието им. Тези хора са самоуверени, но не изпитват вътрешна необходимост да доминират над хората около себе си.

Ето и 5 знака, че сте силна личност, която може да респектира някои хора:

1. Вие сте предпазливи, по отношение на това кого да допуснете в живота си

Силните личности обикновено не обичат да разчитат на други хора и гледат да се справят с предизвикателствата в живота си сами. Те знаят, че са способни и имат добра връзка с вътрешното си „Аз”. Това обаче ги кара да вдигат летвата твърде високо, когато създават взаимоотношения с други хора.

2. Вие не обичате тривиалните разговори

Разговорите, свързани с прогнозата за времето, както и за други тривиални неща, ви се струват непоносими и неприятни. Ако имате силен характер, вие вероятно прекарвате много време в задълбочени мисли за важни неща и не искате да се губите времето, говорейки по скучни и безсмислени теми. Това понякога ви прави да изглеждате груби и цинични в очите на другите, тъй като ги карате да се чувствате неудобно, за това че ви занимават с безсмислени неща.

Вижте повече по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: личностзнацисъвети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
6
 
! Отговори
Меди преди 5 години
До СатТова е замислено за всичко друго, но не и да е смешно.
7
0
 
9
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Ваййййй,и аз се чудя що ме гледат все едно чакат да им скоча всеки момент....
6
0
 
9
 
! Отговори
калашников преди 5 години
На вълка за това му е дебел врата защото си носи агнето сам...
5
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунист с червена значка петолъчка.
4
0
 
24
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Като не обичаме празни приказки и не сме гъсти с бабите на пейката, плашим хората? Че за какво са ни пък точно тия плашливи хора? Има си лаф - "По-добре сам, отколкото зле придружен".
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това съм АЗ
2
5
 
5
 
! Отговори
Цоко Пеков преди 5 години
Язека като са не баням цело лето и хората гледаш как странят някак си, все на разстояние стоят. Освен това винаги нося със себе си дълъг шлифер, трикрак язовец и манарче (брадвичка, демек). И народа все един такъв резервиран. Питам ги къде живеят, кога се прибират от работа, да си поговорим за живота и смъртта, туй-онуй. Те-бегат. Аз по тях, те не са ме разбрали, викам си, чакай бе, чакай да ти кажа за смъртта..Бега. Сигурно от язовеца бега, *** той е с мене, щото си говорим, другите като не щат
1
1
 
27
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Естествено. Простите хора, нисшите духом, подлизурковците- никой от тия амеби не харесва силните и умни хора.