Видяно в... Русия: Романтика, алкохол и подкрепа за Путин

Вижте кадри от руската социална мрежа
17 сеп 2018 21:47, Александър Попов
83

Снимка: kaifolog

Руснаците имат странно поведение, когато става въпрос за личния им живот и социалните мрежи. Те не се свенят да пускат снимки, които на пръв поглед въобще не трябва да виждат бял свят. Или поне повечето.

Романтиката и алкохола са неразривно свързани, като само в Русия може любимия да те изненада със сърце от... бутилки водка.

Вижте в галерията ни още любопитни кадри от всички кътчета на руската страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
6
 
! Отговори
Втрещен преди 5 години
Авторът е като ***, който пие оцет и казва, че виното е кисело. Единственото, което тези снимки показват е чуството за хумор на руснаците и умението да се смеят на всичко, дори на себе си. Чуството за хумор и самоиронията са абсолютно непознати на авторчето. тези качества са част от величието на руския народ, а такива като авторчето наши сънародници са причина Васил Левски да възкликне за последно: " Народе ????"
60
2
 
6
 
! Отговори
Втрещен преди 5 години
Преди месец бях Русия за около месец, включително до най-дълбока провинция. Такива неща не видях. Напротив, като се върнах в България ме удари в очите мизерията на нашата столица. Допреди това, си я приемах по привичка, но сега, особено на фона на руските градове, европа, в лицето на нашата столица ми се видя като едно нуередено, неустроено и неспокойно село. Не знам авторчето какво е набрало от русия и къде е било, но е един пример на еврогейско онанистче.
59
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еб***х ти и противните руснаци.
58
4
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Най интересното е ,че снимките все едно са от България ....Никаква разлика уж 30 години живеем във фашизъм и империализъм и демокрация пък развитие нулево защо ли бе демокрадчета?Какво построихте за 30 години колко завода ?Колко учлилиша?С колко милиона се е увиличила популацията на Българското население????Още живеете в построеното от Др.Тодор Живков неуспорим факт!Панелки и инфраструктора от комунизма!!!
57
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, от всички страни ако тръгнат да се избират най-загубените снимки, резултатът ще е същия. Да не влизаме в някое американско гето или в германско такова, след миграцията. Не е обективно. Иначе мен най-много ме изкефи снимката на сватбата.
56
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ко няма след като 45 години селския манталитет беше на почит...
55
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно много мяза на България :) 45 години хубаво са ни деградирали ...
54
11
 
12
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
За всички, които плюят Русия.Виждате ли вилата, в ляво на 16-та снимка? Днес, в България, въобще не сме в състояние да произведем такова високотехнологично изделие, което те правят от поне 150 години. Впрочем, и кибрит и домати не можем вече да произвеждаме, а по асфалта ни с превишена скорост от 53 километра катастрофират автобуси.Тук у нас са същите л-на, но са увити с целофан. А вие се смеете на руснаците.Що не видите вашите деца какво публикуват в мрежите, Сузанита, например???
53
6
 
7
 
! Отговори
и не само преди 5 години
До АнонименИ в големите градове се срещат такива неща! Не сме по-различни от тях, но не си признаваме! Хората са еднакви навсякъде. Може би малко по-различни са японците и др. нации на изток
52
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това може и по българските села да си го гледаме.
51
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти да видиш пияните тийнове от ЕС на Слънчака лятото!Пуснете в социалните мрежи снимки с алкохолните изцепки на младежта от ЕС по Слънчака!Руските алкаши ще са като сълзата на комсомолка в сравнение с тях!
50
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този от 64 май се опитва да внесе нотка на съмнение.Те и Американците си имат кирове и даже и не се притесняват да ги показват.Но този си е руснак и по обстановката и по архитектурата и по кирта.
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОВА С ПАРЦАЛИТЕ КАТО ЧЕ ЛИ Е ПРАВЕНО В СТОЛИПИНОВО ИЛИ ФАКУЛТЕТА. И ТАМ Е СЪЩОТО.
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 57Ракът идва изведнъж, знаеш ли?
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОМНОГО МРЪСНОСИГУРЕН ЛИ СИ ЧЕ СнИМКАТА Е ОТ РУСИЯ?
46
4
 
8
 
! Отговори
много мръсно преди 5 години
Снимка 7 ми направи най-силно впечатление колко са мръсни краката на младежа.Това е щото върви бос, и показва колко мръсно е всъщност в апартамента.Едно е да ти разкажат и друго си е да го видиш.Санкциите над запада не помагат. Иска се някой да си мръдне дебелия *** и да почисти.
45
4
 
16
 
! Отговори
социалистически реал преди 5 години
Тъжна социалистическа действителност.Снимка 5. Хрушчовки. Преградени балкони. Улицата пуста.Абе живот ли е да го опишеш. Разровиш ли го - ще мирише. И ще горчи като отрова.
44
8
 
16
 
! Отговори
мъка преди 5 години
Какво да правят хората. В Русия никой не се движи по улиците след залез слънце. По телевизията показват Путин . . . Единственото което му остава на човек е да се напие и да забрави.
43
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажи му руснак и повече не го обиждаи
42
7
 
10
 
! Отговори
читател преди 5 години
Русофилистията е външно проявление на СПУН Синдром на Придобита Умствена Недостатъчност. Има лечение. Просто на хората трябва да им бъде доведено до знанието че държавите в които отиват да работят за да изхранват семействата си просто не са социалистически. Също така да им се обясни че Русия на Путин е дясно ориентирана и в момента на почит е Николай убит от вождовете на ВОСР Велика Октомврийска Социалистическа Революция. Хората просто не знаят.