Знаменитости: Според зодията не трябва да са заедно, но...

Вижте кои се справят доста добре, въпреки астрологията
17 сеп 2018 20:00, Александър Попов
2
Знаменитости: Според зодията не трябва да са заедно, но...
Снимка: архив, Reuters

Астролoзите са достатъчно активни да ни обясняват, че зодиакалният знак играе съществена роля при избора на партньор. Има холивудски двойки обаче, които правят на пух и прах тази теория и дават личен пример как астрологията не винаги е права.

Вижте една селекция от звезди, които според звездите са несъвместими, но в реалния живот са щастливи.

Той е Рак, тя е Риби - Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър

42-годишният Бенедикт и 40-годишната Софи се срещнаха през 2009 г. по време на снимките на филма "Бурлеска приказки". Тяхната връзка оставаше извън прожекторите дълго време, но през 2014-та те я обявиха публично. Сега двамата се готвят да станат за трети път родители, на всички събития се появяват заедно... А може би дори не знаят, че по хороскоп не би трябвало да са заедно.

Съвместимост:

Представителите на зодиите Рак и Риби са леко непрактични, на моменти инфантилни и в началото на връзка между тях могат да се появят проблеми. Защото никой от тях не поема инициативата.
Според астролозите, и Бенедикт, и Софи предпочитат да бъдат да покровителствани, така че би трябвало да търсят по-силен партньор от себе си. Това, което може би ги спасява като двойка е, че двамата се събраха в зряла възраст и мъдростта и опита им им позволяват да се компенсират липсата на инициатива и самоувереност.

Вижте още звезди, които са заедно, въпреки че според астрологията любовта между тях е сложна в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз писач-преписвач очевидно хабер си няма от астрология /не знам дали има хабер от друго, обаче/. Примерът с рак и риби е класически случай на съвместимост на два водни знака. Ама то се иска малко човек да е чел за това, за което пише.Но чукча писател, он не читател.