Дева, Риби... Топ 5 на най-подценяваните зодии

Девите поставят нуждите на другите над собствените си
21 сеп 2018 13:45, Ивета Иванова
12
Дева, Риби... Топ 5 на най-подценяваните зодии
Снимка: Pexels

Дева

Девите поставят нуждите на другите хора над собствените си. Дори в състезания им е важно близките и приятелите им да се справят добре, а не толкова те самите. Затова някои смятат, че девите не са уверени, а това не е така. Те са достатъчно уверени, знаят, че са умни и талантливи и могат да постигнат много. Просто не парадират с това. И често изненадват другите с успехите и постиженията си.
 
Козирог
 
Тези знаци са съвестни и винаги изпълняват това, което казват. И го правят в момента, в който са обещали. Работливи са, но са скромни и често другите не забелязват това. После блесват. Шокират другите с това, че не стават надути, дори при най-големите успехи. Това прави победата им още по-сладка, остават земни хора.
 
 
Телец
 
Телците са силни личности, но понякога хубавите им качества остават незабелязани. Когато си поставят цел, те влагат всичко в изпълнението ѝ и накрая са доволни от резултата. Постигат каквото искат. Работят и нощем, използват всичките си ресурси и цялата си енергия. Правят го тихо, а накрая печелят най-много от всички. Умеят да вдъхват надежда и чак тогава другите разбират, че са подценявали телците.

Другите две зодии вижте на teenproblem.net


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Такаааа...я да видим дали умни Деви..Крелица Елизабет1ва, Кардинал Ришельо, Краля Слънце, Франсоа Първи, Тодор Живков..още редица философи и будни умове..В други сфери- във футбола никакви ги няма, но в музиката и киното никой не може да ги стигне..само ще кажа великите Фреди Мъркюри, Майкъл Джексън , Бионсе и един велик рапър, на който му забравих името
11
5
 
4
 
! Отговори
GG преди 5 месеца
Водата е най силната стихия
10
3
 
5
 
! Отговори
Гoшу преди 5 месеца
На мен като Близнак най са ми интересни и най се разбирам на първо място с Риби, после Овен и Козирог. Явно защото съм въздушна зодия, а те не :)))
9
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
.. козирога си държал на обещанието правил го на момента. Бухахаха ха хахахагаха вие се шегувате. това са най-непочтен и те хора.., най-повърхностните и най-не изпълнителните.
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 7

Това са безсмислени обобщения, да не говорим, че има огромна разлика между жени и мъже Деви. Не съм срещал умен мъж-Дева, остроумен - може, ама умен... А жените Деви никога не нападат първи, но пък, наистина, да не си им на пътя като се ядосат, най-вече защото при всички случаи има за какво.
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе, не знам. Девите като се ядосат, са способни да нанасят доста болезнени и запомнящи се победи, що се отнася до състезания. И изобщо не гледат на отсрещната страна да й е добре, а напротив - да си научи урока по възможно най-болезнения начин.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А тази статия е № 1 от топ пет на най-недомаслените писания дори в не особено интелектуалния сектор "Астрология".
5
4
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 месеца
Дааа, който подцени Телето ше му се отвори ду...оо
4
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Девите поставят нуждите на другите хора над собствените си - вече не. Накрая винаги се оказва, че никой не го заслужава и никой не оценява това, което правиш. Не че са виновни - те просто не могат да оценят, защото не знаят колкото теб или не могат колкото теб, въпреки че до смъртта си ще твърдят гръмогласно обратното.
3
7
 
3
 
! Отговори
dj dance machine преди 5 месеца
Колкото и да траеш всяко нещо с времето си на човек му писва верно девите сме добри души ама всяко нещо с мярката си не забравяите всеки човек е човек независимо от възраста си
2
1
 
2
 
! Отговори
месара преди 5 месеца
я, звездите говорят!!!
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Верно е като ти пречат трудно се отръскаш друг е въпроса че почне ли метлата наред щее