Грешките в любовта, които да не повтаряте

Всеки мъж иска да бъде забелязван и харесван
Обновена: 22 сеп 2018 07:47 | 21 сеп 2018 20:47, Екип на Tialoto.bg
5
Грешките в любовта, които да не повтаряте
Снимка: pexels.com

Всеки мъж иска да бъде забелязван и харесван от срещуположния пол. Понякога обаче „хитростите“, с които си служат господата, излизат извън граници и може да се стигне до доста неприятни ситуации в обратен ефект. Вижте сами:

1. Мъжът, който накара бар да шпионира гаджето му

Миналото лято англичанин поиска от персонала на бар да шпионира приятелката му, която бе там на моминско парти. Служителите бяха меко казано потресени, въпреки че услугата щеше да бъде платена и отказаха с обяснението, че не са частни детективи. Ревността не е никак привлекателна без значение на какъв етап от връзката си сте.

2. Мъжът, който си направи съмнителен сайт за срещи

През септември мъж на име Нейт си направи уебсайт с името shouldyoudatenate.com , за да си намери гадже. В него той се опита да се представи в най-добрата си светлина като постижения и опит, но най-странното бе офертата му за 3-дневна ваканция на жените, които са заинтересовани от него. Според Нейт изглежда не е никак притеснително една жена да тръгне на 3-дневна почивка с напълно непознат. Изглежда той не е гледал достатъчно американски хорър филми ...

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: раздялалюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Относно история №3 преди 5 години
Имахме по-рано един колега мамино синче, чак неприятен заради егоизма и глезотиите си. Не му обръщахме много внимание, когато говореше за срещите си с различни момичета и даже с някои разведени жени, като винаги казваше "ИднЪ моя приятелка".Но когато ни покани на рождения си ден, организиран не у тях, а в дома на друг наш колега, се оказа, че е поканил едно момиче и две разведени, защото на тях държал най-много като на свои гаджета. Като разбраха, че има и други гаджета, и трите се разсърдиха и
3
1
 
2
 
! Отговори
До 1 Анонимен преди 5 години
Ако ти стане зле изведнъж, нападнат те вкъщи или стане пожар роботът е насреща. Ами то е така евтиното излиза скъпо.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.. не я ревнувайте и ще ви възнагради за това. не и изневерявайте и ще има награда за вас.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя с робота има много смисъл.Ако я е направил хуманоид с красиви движения и готин софтуер например някаква добричка такава вечно загрижена а в бъдеще с допълнителни ъпгрейди и добре в леглото,а също така и умееща да разказва весели неща или да може да готви добре във връзката има много смисъл.Понеже в Китай жените са малко а и наличните са или мега грозни или ужасно меркантилни женският андроид е перфектната алтернатива.Красив,послушен,без его освен ако не искаш..Кошмарът на златотърсачките.