6 неща, които жените трябва да знаят за мъжете и секса

Мъжете не са от приказливата половина на човечеството, но...
22 сеп 2018 23:00, Михаела Лазарова
29
6 неща, които жените трябва да знаят за мъжете и секса
Снимка: Unsplash

Мъжете и жените разбират секса по различен начин. Свикнали сме да смятаме, че за жените той е по-скоро интимен акт, свързван с духовното преживяване повече, отколкото физическото. Докато при мъжете уж е обратното.

Тези твърдения не са съвсем верни, защото, оказва се, мъжете също преживяват доста интимно секса, особено ако имат връзка с жена, която обичат, на която държат.

Мъжете не са от приказливата половина на човечеството. Малко са тези, които с охота споделят всичко, което мислят и чувстват. Заради това често се получават неразбирателства в леглото между силния и нежния пол.

За да изчистим тези несходства, ще се опитаме да разберем какво всъщност искат мъжете в секса. Кои са нещата, които те тайно се надяват жените да разберат.

Мъжете откликват на похвалите

Мъжкото его е устроено така, че да има нужда от стимул, за да се извисява. Всеки мъж обича да бъде хвален от половинката си, да знае, че тя му се възхищава и че цени неговите усилия както извън леглото, така и в него. Тогава сексът става още по-страстен.

Някои мъже се страхуват от интимност

Както жените, така и мъжете имат чувствителност. Схващането, че мъжете мислят само за секс и не се притесняват от нищо в леглото за разлика от жените, просто не е вярно. Някои мъже наистина имат много притеснения от интимността и не всички са свързани със сексуалното им представяне. Някои са наистина много дълбоки, свързани с духовни съмнения и несигурност. Всеки мъж би се радвал, ако жените разбират това.

Повече по темата може да прочете в Az-jenata.bg


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Централен съвет за жените относно секса- ако харесвате мъж с по-хубава прическа от вас по-гладки крака от вас и изпадащ в истерия по-често от вас и в същото време знаещ за дрехите повече от вас поплачете и го зарежете той не иска вас а Евгени Минчев.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хората откликват на похвалите. Хвалете и бъдете благодарни!
Човешкото его е устроено така, че да има нужда от стимул, за да се извисява. Всеки човек обича да бъде хвален от половинката си, да знае, че тя му се възхищава и че цени неговите усилия както извън леглото, така и в него. Тогава сексът става още по-страстен.
Ценете се, обичайте се, ограничете егоизма си - и сексът, и животът ще бъдат прекрасни! Толкова е просто. И непостижимо за много хора!
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
***....м наред и хич не ми пука те сами си то искат пълна ги и кой от къде е всяка събота в студентски да си ги гледат после с здраве
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Жената си мечтае за мъж къде да харчи по нея и да я чака, дори кога е на работа. И по празници и по делници.
21
2
 
6
 
! Отговори
Hit&Run преди 5 месеца
Да не говорят много по-време на ... и още по-малко след.
20
4
 
6
 
! Отговори
rudeusa преди 5 месеца
за да живеем развратно се дават пари аман от спонсори загрижени за ,,приятели,,
19
5
 
2
 
! Отговори
умен прадядо преди 5 месеца
биеме рекорда по държанки да обслужват изтока и запада харем така се прави политика и мишидържави с мишинации с мишиперсонал на повикване от некои извратени араби еврогейци американ руски гейци не сме *** луди
18
2
 
3
 
! Отговори
злобари преди 5 месеца
ще доживея и над 60 години дай Боже
17
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоталният кариеризъм на жените много пречи на секса щото тотално се скапват от бачкане и се тресат от нерви, а и губят женственост. Обаче не го разбират. Мечтая за детска учителка с 3 месеца ваканция и споко живот. Парите не са проблем, а и не са всичко.
16
5
 
27
 
! Отговори
Марко Балабанов преди 5 месеца
Жените са най-добрите актриси. Не може ги разгада напълно. Дали и правиш кеф, дали в действително и е кеф или го играе. Лошото е че ако не иска да говорите за това те чувства далечен. И ще те остави. Допуснал си да те разлюби.
15
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма нужда от комплименти. Опуления поглед и стон казва всико.
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На социалистически строеж репортер интервюира работник:
-Вие, другарю, като гледате например тези тухли, за какво си мислите?
- Амии, за секс.
- Ама как така бе, другарю?
- Ами аз каквото и да видя, все за това си мисля.
13
5
 
14
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 месеца
Важното е да не эабравят, че са жени.
12
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Жената е хамелеон, ще говори какъв невериятен член имате, но това само показва че търси друг още по-по най, щом забелязва това и го класифицира тя не е ваша, а е просто ваш ред. Каквото и да говори правете си каквото ви харесва, бабата е само едно дърво, което не знае що е то оргазъм.
11
1
 
11
 
! Отговори
Тончо Обретенов преди 5 месеца
Да не те е замествал някой за това време,как така!? Странна работа! Нещо не ми е много ясно. Да си жива и здрава. Преди майната му!!!
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Много години имам до след 50 години.
Отписала съм се отпреди 6 години. Още си живея.
9
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Държа само на моя си човек другите въобще не ги отразявам. А като ги гледам мъжете какви кухи жени слушат и водят плаша се. Мъжете много изглупяват от жените. И след това няма пари как да има като с жената с която си е куха и си се докарал до там да те води за носа. И всичко останало. Няма как такъв мъж да върви напред и нагоре до такава жена.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз няма да до живея дотолкова.
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Защото едно таково нищожно миризливо кухо *** ще те скара с всички. Продължавай да и се водиш по без мозъчния акъл. А ти взамяна преспи с мъжа и за урок дано и дойде акъла в кухата глава. Да види че не може да се бърка в живота на хората. На бъркай се и ти в нейния да видим как ще си гледа сама детето по е е много еркек. Б, оклук въпрос навреме да остане без никой и нищо.
6
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Слабо ме интересува какво мислят мъжете. И техните държаники къде им се водят по глупавия акъл. Много мразя глупави мъже и жени. Просто ги ненавиждам.