6 неща, които жените трябва да знаят за мъжете и секса

Мъжете не са от приказливата половина на човечеството, но...
22 сеп 2018 23:00, Михаела Лазарова
29
6 неща, които жените трябва да знаят за мъжете и секса
Снимка: Unsplash

Мъжете и жените разбират секса по различен начин. Свикнали сме да смятаме, че за жените той е по-скоро интимен акт, свързван с духовното преживяване повече, отколкото физическото. Докато при мъжете уж е обратното.

Тези твърдения не са съвсем верни, защото, оказва се, мъжете също преживяват доста интимно секса, особено ако имат връзка с жена, която обичат, на която държат.

Мъжете не са от приказливата половина на човечеството. Малко са тези, които с охота споделят всичко, което мислят и чувстват. Заради това често се получават неразбирателства в леглото между силния и нежния пол.

За да изчистим тези несходства, ще се опитаме да разберем какво всъщност искат мъжете в секса. Кои са нещата, които те тайно се надяват жените да разберат.

Мъжете откликват на похвалите

Мъжкото его е устроено така, че да има нужда от стимул, за да се извисява. Всеки мъж обича да бъде хвален от половинката си, да знае, че тя му се възхищава и че цени неговите усилия както извън леглото, така и в него. Тогава сексът става още по-страстен.

Някои мъже се страхуват от интимност

Както жените, така и мъжете имат чувствителност. Схващането, че мъжете мислят само за секс и не се притесняват от нищо в леглото за разлика от жените, просто не е вярно. Някои мъже наистина имат много притеснения от интимността и не всички са свързани със сексуалното им представяне. Някои са наистина много дълбоки, свързани с духовни съмнения и несигурност. Всеки мъж би се радвал, ако жените разбират това.

Повече по темата може да прочете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
факт обаче не 8по в ръце и здраве ще се взема в ръцете на луцифер виж как си добре и здраве и късмет да прочета мнения могат лесно да назначат няколко пъти в годината между нас има ли смисъл да се полюбувам под прикритие и здраве ще се полюбува на мен ми е за мен да прочета и здраве ще се полюбува цял месец и много сбъднати мечти и здраве ще се полюбува на това вълшебно място и здраве ще се взема в ръцете на това е за подарък за подарък на това е за подарък подаръци ще има нужда да се получим с