6 неща, които жените трябва да знаят за мъжете и секса

Мъжете не са от приказливата половина на човечеството, но...
22 сеп 2018 23:00, Михаела Лазарова
29
6 неща, които жените трябва да знаят за мъжете и секса
Снимка: Unsplash

Мъжете и жените разбират секса по различен начин. Свикнали сме да смятаме, че за жените той е по-скоро интимен акт, свързван с духовното преживяване повече, отколкото физическото. Докато при мъжете уж е обратното.

Тези твърдения не са съвсем верни, защото, оказва се, мъжете също преживяват доста интимно секса, особено ако имат връзка с жена, която обичат, на която държат.

Мъжете не са от приказливата половина на човечеството. Малко са тези, които с охота споделят всичко, което мислят и чувстват. Заради това често се получават неразбирателства в леглото между силния и нежния пол.

За да изчистим тези несходства, ще се опитаме да разберем какво всъщност искат мъжете в секса. Кои са нещата, които те тайно се надяват жените да разберат.

Мъжете откликват на похвалите

Мъжкото его е устроено така, че да има нужда от стимул, за да се извисява. Всеки мъж обича да бъде хвален от половинката си, да знае, че тя му се възхищава и че цени неговите усилия както извън леглото, така и в него. Тогава сексът става още по-страстен.

Някои мъже се страхуват от интимност

Както жените, така и мъжете имат чувствителност. Схващането, че мъжете мислят само за секс и не се притесняват от нищо в леглото за разлика от жените, просто не е вярно. Някои мъже наистина имат много притеснения от интимността и не всички са свързани със сексуалното им представяне. Някои са наистина много дълбоки, свързани с духовни съмнения и несигурност. Всеки мъж би се радвал, ако жените разбират това.

Повече по темата може да прочете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Централен съвет за жените относно секса- ако харесвате мъж с по-хубава прическа от вас по-гладки крака от вас и изпадащ в истерия по-често от вас и в същото време знаещ за дрехите повече от вас поплачете и го зарежете той не иска вас а Евгени Минчев.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората откликват на похвалите. Хвалете и бъдете благодарни!Човешкото его е устроено така, че да има нужда от стимул, за да се извисява. Всеки човек обича да бъде хвален от половинката си, да знае, че тя му се възхищава и че цени неговите усилия както извън леглото, така и в него. Тогава сексът става още по-страстен.Ценете се, обичайте се, ограничете егоизма си - и сексът, и животът ще бъдат прекрасни! Толкова е просто. И непостижимо за много хора!
19
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***....м наред и хич не ми пука те сами си то искат пълна ги и кой от къде е всяка събота в студентски да си ги гледат после с здраве
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената си мечтае за мъж къде да харчи по нея и да я чака, дори кога е на работа. И по празници и по делници.
17
2
 
7
 
! Отговори
Hit&Run преди 5 години
Да не говорят много по-време на ... и още по-малко след.
16
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоталният кариеризъм на жените много пречи на секса щото тотално се скапват от бачкане и се тресат от нерви, а и губят женственост. Обаче не го разбират. Мечтая за детска учителка с 3 месеца ваканция и споко живот. Парите не са проблем, а и не са всичко.
15
5
 
27
 
! Отговори
Марко Балабанов преди 5 години
Жените са най-добрите актриси. Не може ги разгада напълно. Дали и правиш кеф, дали в действително и е кеф или го играе. Лошото е че ако не иска да говорите за това те чувства далечен. И ще те остави. Допуснал си да те разлюби.
14
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нужда от комплименти. Опуления поглед и стон казва всико.
13
6
 
14
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Важното е да не эабравят, че са жени.
12
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената е хамелеон, ще говори какъв невериятен член имате, но това само показва че търси друг още по-по най, щом забелязва това и го класифицира тя не е ваша, а е просто ваш ред. Каквото и да говори правете си каквото ви харесва, бабата е само едно дърво, което не знае що е то оргазъм.
11
1
 
11
 
! Отговори
Тончо Обретенов преди 5 години
Да не те е замествал някой за това време,как така!? Странна работа! Нещо не ми е много ясно. Да си жива и здрава. Преди майната му!!!
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много години имам до след 50 години.Отписала съм се отпреди 6 години. Още си живея.
9
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държа само на моя си човек другите въобще не ги отразявам. А като ги гледам мъжете какви кухи жени слушат и водят плаша се. Мъжете много изглупяват от жените. И след това няма пари как да има като с жената с която си е куха и си се докарал до там да те води за носа. И всичко останало. Няма как такъв мъж да върви напред и нагоре до такава жена.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз няма да до живея дотолкова.
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото едно таково нищожно *** кухо *** ще те скара с всички. Продължавай да и се водиш по без мозъчния акъл. А ти взамяна преспи с мъжа и за урок дано и дойде акъла в кухата глава. Да види че не може да се бърка в живота на хората. На бъркай се и ти в нейния да видим как ще си гледа сама детето по е е много еркек. Б, оклук въпрос навреме да остане без никой и нищо.
6
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слабо ме интересува какво мислят мъжете. И техните държаники къде им се водят по глупавия акъл. Много мразя глупави мъже и жени. Просто ги ненавиждам.
5
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти като онази къде се п, раска в тоалетните. Тя е безкруполна. Също като теб. Типично за убийците!!!Не страдате от скруполи чувства и чувство за вина ,високо его и усещане за безнаказаност цари у вас. Не сте виновни така сте заченати.Така сте се родили. Лошото е че явно правите много проблема и на околните. Агррсирате с времето и ще станете още по бауши. Дори чертите на лицето ви ще се изменят. И лесно ще се разпознавате от разстояние.
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаят те знаят само не им се занимава с хамалогия по нощите,предпочитат си сапунките за лека нощ.
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да има такива случаи като твоите празни се и започва се кара. На себе си на партньорката. Ако минват съседи и с тях. Просто не те слуша главата и с времето ще ставаш по лош. Това те възбужда просто си съдист. Не си виновен така си се родил.
2
33
 
16
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
7.когато получавам *** не искам да усещам никакви зъби кучкии ,освен това дори и да съм се изпразнил това не означава ,че трябва да спирате да духхате!Секса приключва само и единствено тогава когато мъжът е задоволен напълно и при никакви други обстоятелства!Иначе ще има бой ,ясен ли съм!