Да си роден на границата между две зодии (I част). Значи...

Какви сте, ако рожденият ви ден е на прага между две зодии?
22 сеп 2018 18:58, Теодора Драгоева
15
Да си роден на границата между две зодии (I част). Значи...
Снимка: pexels.com

Понякога хората, родени през последните или първите дни на даден зодиакален знак, не могат да кажат коя точно е тяхната зодия, чувствайки се свързани с аспектите и на двете астрални енергии. Ако например, празнувате рождения си ден на 20 април, е важно да проучите позицията на Слънцето в годината на раждането си, за да разберете дали сте Овен или Телец.

От друга страна, ако сте родени на границата между два знака, е възможно да се идентифицирате и с двата. Например хората, родени на 20, 21 или 22 август, могат да се чувстват и Лъв, и Дева едновременно.

Ето и списък на всички гранични дни между първите седем зодии, които обединяват характеристиките и на двата знака. Прочетете какви са личностните черти на хората, родени на тези дати.

Овен-Телец: родените между 20 и 23 април

Комбинацията от амбициозността на Овена с интелигентността на Телеца дава ключ към успеха на тези хора. Те не губят време да мислят как могат да постигнат целите си, а действат. Тези личности са трудни за манипулиране, било то чрез обещания или с лесни пари. Те са страстни и грижовни. Винаги защитават близките си. Неспокойната душа на Овена тук е малко по-уравновесена заради влиянието на доста по-пасивния Телец.

Телец-Близнаци: родените между 20 и 23 май

Комбинацията от Телец и Близнаци носи голям интелект. Телецът осигурява стабилност на Близнаците, а те пък го обогатяват с хитрост и дар слово. Въпреки това, хората, родени в тези три дни често са мързеливи, защото разчитат повече на ума си, отколкото на усилията си. Те могат да получат всичко, което искат с търпение и постоянство (характерни за Телец), съчетани с бърза мисъл (от Близнаците). Човекът Телец-Близнаци обича неочаквани пътувания, иновации и изненади.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Имен преди 4 години
До АнонименНай-вече си *** лъв, който говори повечко от полезното за слуха на двукрако, разумно създание.
16
2
 
1
 
! Отговори
Иван преди 4 години
До АнонименНе харесвам такива отвореняци, като тебе. Девите са толкова дрънкащи. Да не си дева?
15
0
 
1
 
! Отговори
Имен преди 4 години
До ninaХитлер е зодия Овен - 20 Април. Телецът е от 21-ви.
14
0
 
1
 
! Отговори
Имен преди 4 години
До ЗащоНе са го писали, защото Телците не са медиуми по дефолт. Най-чувствителни и силни медиуми несъмнено са Девите.
13
0
 
2
 
! Отговори
nina преди 5 години
Пропуснала съм Хитлер,сори.Те с Ленин са точно през ден ;)
12
3
 
1
 
! Отговори
nina преди 5 години
#12Мда,Шекспир,Ленин,Маркс,Фройд,Дж.Никълсън,Ал Пачино,М.Зукъбърг,Б.Стрейзант,М Пфайфър и тнт са все телци.Сигурно са станали известни без интелект,няма начин.Всъщност и двата ви коментара по темата показват точно доста нисък интелект и големи претенции,интересно на какво са базирани :)
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12Човек вярващ в зодии ми говори за интелект... трагедия.
10
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
7, не се топорчи, не е лично. Личи, че IQ ти не е завидно. Вече споменах, че това не значи пък липса на акъл, ама то теле - не чете.Просто интелектът не сред характеристиките ня зодията ти. Има други, но не и тази. Нямам вина за това. Други са зодиите, при които той е водеща такава. Ама така е, като пишеш за неща, които не знаеш и се информираш от места, като това.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ако непознаят, идва на помощ акцедента, след това Нептун, Плутон...., бе накрая все някакси ще го напаснат. Ако приемем, че около 1/12 от населението на Земята е от една зодия, как може на над 500 милиона човека да им се случва приблизително едно и също? А следсмяната на календара кой е по Григорианския май няма значение. Важното е прогнози да има.
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Девата и компетентност??? Хахаха. На принципа "Една жена каза "Дай им само да клюкарстват и да съдят чуждите недостатъци /ако въобще са недостатъци /и да си пъхат носа където не трябва..Това важи много за жените деви. Виждат само негативните страни във всяко едно нещо. Добре че не съм на границата с тази *** зодия, а съм си горд лъв роден в средата на Август! <3
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако си роден на границата между зодии, трябва ли да си определяш пола, или само ако си се пръкнал от спукания пpезерватив на герберюга и комунист?
6
4
 
7
 
! Отговори
Защо преди 5 години
не написахте, че те са медиуми.
5
5
 
3
 
! Отговори
nina преди 5 години
#6Точно тук ти е грешката,драги/а.Това,че някой Телец ти е бил шута,не значи,че няма интелект,даже напротив,със сигурност е имало причина ;)
4
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мила Теди, ако имаше понятие от астрология, то щеше да си наясно, че телецът не се свързва с интелекта. Не твърдя, че не сте умни, но не това качество е присъщо на тази зодия. Нататък не ми се чете и трафик към с съмнителни сайтове няма да генерирам.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой вярва на тези глупости, аман от инфантили !
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шизофрения.
1
0
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Значи, - че си зодия и половина...