Колегата ти намига? 7 знака, че си пада по теб

Как да разберем намеренията му? Лесно е, вижте!
22 сеп 2018 17:18, Екип на Tialoto.bg
65
Колегата ти намига? 7 знака, че си пада по теб
Снимка: pexels
Има много лесни за разпознаване знаци, че даден колега си пада по вас.
 
Когато един мъж харесва една жена, офис пространството не може да го спре, нито пък да потисне неговите намерения и желания.
 
Все пак, ако се чудите дали определен колега е заинтригуван от личността ви, можете да следите за следните знаци:
 
1. Ако даден колега ви харесва, той ще намери начин да разбере дали сте обвързана
 
Най-вероятно той директно ще попита за статуса ви по отношение на личния ви живот. Колегата ви ще намери фин или по-явен начин да ви разпита имате ли специален човек в живота си. Може да прави и коментари, с които да ви провокира да му разкриете повече за романтичния си живот.
 
2. Той редовно ще се опитва да ви ангажира в разговор
 
Ако колегата ви все гледа да ви заговори по произволни и дори незначителни теми, въпреки че и двамата си имате работа, значи категорично ви харесва. Същото се отнася и ако все гледа да се доближи до вас, въпреки че офисът ви е пълен с хора.
 
3. Той винаги е готов да ви помогне
 
Ако този колега никога не ви отказва помощ, то сигурно вече се досещате, че ви харесва. Ако дори в случаите, когато е затрупан с работа, той предпочита да дойде до вашето бюро и да ви предложи помощта си, значи категорично си пада по вас. Същото важи и в случаите, когато предлага да отиде да ви купи кафе/нещо за ядене (ако вие не можете), когато е готов да покрие смяната ви и т. н. – услуги, които не би направил за всички други колежки.
 
4. Той е честен с вас
 
Ако този колега винаги е откровен с вас и ви споделя лични неща за себе си, то значи той има специално отношение към вас.
 

65
Още по темата: офисзнациколега
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
1
 
! Отговори
Крсен преди 5 месеца
Невероятен пост на ERICH пускам го в разни теми които нямат нищо общо, "институтската забава" аааааааааааааа
30
1
 
6
 
! Отговори
Самуил Донев преди 5 месеца
До 25
Колежката ти знае ли за твоите чувства към нея? Или чакаш от мероприятие на мероприятие глупаво е да не и кажеш това, което чувстваш към нея. Големи хората сте все пак.
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 25
Ти си вътре с двата крака. Ти си много влюбен в колежката си. Ти я обичаш тази жена!
28
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 25
"на институтската забава" хахаха ха на рандеву кафето... хахаха ха.
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В Щатите второто намигане се смята за изнасилване.
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Колегата намига - това е сексуален тормоз, веднага в съда!
25
1
 
7
 
! Отговори
Me too преди 5 месеца
Недейте така с тази статия, ще ви обвинят , че сте срещу движението “Me too”
24
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В офисите нямат друга работа и мигат като сфетофари. Я яла на полето с мотиката да та видя как ще мигаш на парцали. Офиси, в които има време за мигане явно не произвеждат нищо. Тоест са търтеи живеещи на гърба на другите.
23
6
 
22
 
! Отговори
ERICH преди 5 месеца
Случва се когато вдигнеш глава да срещнеш погледа на колежката срещу теб , а той е винаги топъл,съчувствен е загадъчен.Когато ти те криво на целия свят,то нейната ръка лежи на рамото ти,а гласът и е нежен и успокояващ.Когато танцувате на институтската забава,нейните ръце обгръщат врата ти,а гъвкавото и тяло е притиснато до твоето.В здрача в очите И блестят звездите на вселена,а ти вдъхваш аромата на парфюма и косите И.Имаш чувството,че сте само двамата в на света и музиката звучи само за вас
22
1
 
7
 
! Отговори
Име преди 5 месеца
дейба и педерасткият форум: тук дори ла боеме не можеш да изпишеш без педеряаската цензура на хафена на дойче веле да те преследва и цензурира! пфу!
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мъж да гледа приема се но не съвсем. Но жена да гледа и да дебне жени като мъж това си е джендър. В белите страни никой няма право да си задържа погледа върху теб повече от 10 секунди. Ставаш подозрителен. Веднага могат да те арестуват. Както да се търкаш в жена или да я пошляпваш да и свиркаш.Ти и влизаш в пространството и си подозрителен за това. Притесняваш я и могат да те арестуват за това.
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Според мен е просташко да намигаш на някой с цел да му покажеш, че си падаш по него. Независимо дали в офиса или в заведение. Такъв намигащ няма никакъв шанс да се доближи до мен хаха
19
0
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 месеца
Като стана на въпрос эа намигане, само едно нема го эабравим во веки. Праэна голема тиквa шме драэни мене, и то когато съм слаб. Лошооо, мнго лошо тиквooo
18
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 32
Ти изобраьяваш сексуален маниак. Не нормален мъж. Нормалните мъже не гледат жените като вояьори и да се възбуждат. Това са болни мъже, които имат проблеми с жените като общуване и стигането до действителен сексуален акт. Те затова гледат, защото не могат да пипат да имат дадена жена сексуално. Болни са.
17
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако панталонът му се издува отпред, докато ви гледа, значи доста си пада по вас.
16
1
 
7
 
! Отговори
снайпера преди 5 месеца
До 20

Едно намигане нищо не значело, ама зависи от ситуацията. Може да стане голем проблем с едно намигане, особено между непознати!
15
3
 
9
 
! Отговори
ERICH преди 5 месеца
Винаги съм съм смятал,че жените са по-добрата част от човечеството.В моята лична ценностна система на първо място по-ценност са жените , а на второ място са мъжете.В семейството жените и мъжете трябва две половинки на едно цяло ,като по-важната половинка е жената.Това се отнася за умните ,интелигентни,културни и високообразовани,възпитани жени,а не за пластмасовата продукция,формирана и тунингована по критериите на просташкия,кръчмаро-мутренски изисквания.
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
.. някои жени какви неща забелязват, дори се чудят какво е това. не е истина. ако иска да бъде с теб няма ти на мига, а ще те покани на обяд вечеря.ако се държиш достойно, като дама ще те покани втори път. все някога ще си легнете. и ако му хареса секса с теб ще се виждате редовно. ако не е обвързан като теб(щом се п, раскаш в тоалетните, без проблем не си обвързана) или си много безкруполна. и в един момент ще си обявите връзката пред колектива. това намигане нищо не означава вид поздрав.
13
1
 
10
 
! Отговори
M XXVI преди 5 месеца
Аз като съм на 25 г. ако кажа на една колежка, че я харесвам, ама тя е бая големичка от мен, май е под 40-така, някъде 37-38 според мен, ама ме кефи и няма годежен пръстен.
12
2
 
4
 
! Отговори
колегата преди 5 месеца
добре че не работи в детска градина дойче веле българи чужденци колеги ***