Простор за Овена, лукс за Лъва: Какъв да е домът Ви?

Овните са пълни с енергия, затова предпочита пространството
23 сеп 2018 19:05, Ивета Иванова
3
Простор за Овена, лукс за Лъва: Какъв да е домът Ви?
Снимка: Pexels

Овен

Овните са пълни с енергия, затова предпочита пространството да е забавно, светло и просторно. Колкото по-смели решения има за интериора, толкова по-добре. Но овенът е и нетърпелив, затова не трябва да има много сложни неща. Цветовете в дома трябва да са червено и оранжево. Да има камина, кожени изделия, метални предмети, трофеи.
 
Телец
 
Управлявани са от елегантната Венера. Затова трябва да имат стилен и луксозен дом. Обичат красотата, материалните неща, затова не се притесняват да инвестират в най-доброто. Предпочитат качеството пред количеството. Земните цветове са най-подходящи, хубаво е да има златисто, кралско зелено и др. Да слагат много растения, музикални инструменти, картини или скулптури, сувенири. Искат удобни, меки мебели.
 
Близнаци
 
Капризни са, държат се детински на моменти, бързо сменят настроенията. Обичат да експериментират, затова често преподреждат апартамента и правят промени няколко пъти годишно. Бързо се отегчават. Цветовете, които подхождат за дома са тъмнорозово, светложълто, лимонено зелено. Около тях трябва да има много техника и джаджи, стар домашен телефон, шарени килими и рогозки.
 
Рак
 
Луната ги управлява, затова са чувствителни, сантиментални и лесно си развалят настроението. За тях важи максимата, че домът е там, където е сърцето. Домошари са и обожават да прекарват време вътре, с любимите хора. Трябва да им е удобно. Кремавото, нюансите на синьо и сиво са идеални за тях. Правят кът с предмети със сантиментална стойност - дипломи, награди, ценни предмети, сувенири, имат много снимки в рамки. И най-важното - домашен любимец.
 
Лъв
 
Лъвът иска домът му да е забележителен и да хваща погледите, като самия него. Трябва да е стилен, бляскав, ярък, луксозен. Лъвовете обичат да слагат на показ скъпи вещи или неща, доказващи постиженията им. Да преобладават златистото, нюансите на оранжево, както и кралското лилаво. Красят дома със скъпи картини, животински кожи. Важно е масата за хранене в хола да е голяма, за да събира много гости.

Дева
 
Перфекционистите на зодиака. Обичат самия процес по планирането и обзавеждането повече от крайния резултат. Затова постоянно пренареждат нещо или купуват нова украса. Трябва всичко да е много подредено и чисто. Предпочитат земните цветове и минимализма в интериора. Слагат много книги, колекции от рисунки, плочи, албуми. Пълно е и с препарати за почистване

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брех от прочетеното на никой не му харесва скромна панелка, 72 квадрата с изглед към сивите панелки на съседите...чудих се аз защо ми е едно такова некомфортно, а то явно зодиакално не съм за таз страна ...
1
1
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Лукс за Лъва, само че в гората, където е цар!!