Специални... Кои са най-лоялните зодии в любовта?

Нека се обърнем към астрологията и характеристиките на зодиите
23 сеп 2018 20:05, Михаела Лазарова
41
Специални... Кои са най-лоялните зодии в любовта?
Снимка: Reuters

Има различни видове любов, взаимоотношения. Когато създаваме нова връзка, на нас ни отнема известно време, за да разберем доколко човекът до нас е лоялен. Понякога това се случва за кратко време, други ни изненадват приятно или не след по-продължителни взаимоотношения.

Ако се обърнем към астрологията и характеристиките на зодиите, могат да се отделят 4 представителя на зодиака, от които може да очаквате лоялност в любовта. Кои са те, вижте в следващите редове.

Зодия Телец

Телецът е този знак в зодиака, чиито връзки, веднъж установени, е много трудно да бъдат разрушени. В любовта, наистина може да разчитате на лоялни взаимоотношения с представител на тази зодия. Но от друга страна е добре да знаете, че той може да бъде много несигурен, контролиращ, а това може да ви накара да се почувствате притиснати.

Изключвайки тази подробност, Телецът ще е грижовен, но ще очаква същата стабилност и надеждност и от вас. Ако случайно предадете доверието му, може да бъде много отмъстителен и едва ли ще забрави предателството.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
3
 
! Отговори
Кети Литчева преди 5 години
Моя мъж е овен. Но, козирога слага големи еленски рога. В случай, че някоя жена се излъже ще и се наложи освен да седи сама на бара, а и да мисли имена на рокцата си.
9
1
 
3
 
! Отговори
!!! преди 5 години
Невероятни глупотевини. Спрете с ненужния пълнеж от статии със додии в тоя сайт. Това е спам от читателска гледна точка. Адски дразни това. Или се прекръстете на Зодии.бг или Съновник.бг а може и Фъншуй.Бг, та да си знаем къде да не влизаме.
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кети, и аз така - само изразявам мнение. Който подхожда към някой с мисъл да го хваща, да не се цупи, като скоро след хващането седи сам на бара.
7
1
 
1
 
! Отговори
Агроскоп преди 5 години
За дамите, които се интересуват от агрономия(асттрология). Или хороскоп за ***.*** овца - Крава - Прустаци - т РАК тор -Лъф - Мома - Кантар - Смок - Магаре - Куза - Напоителни с-ми и хидромелиорациите съоръженияи т.н.
6
1
 
2
 
! Отговори
Кети Литчева преди 5 години
Изобщо не съм с мъж козирог. Къде прочете това? Вкарваш ми чужди изречения. Само изразих мнение, защото зная колко не коректен е козирог в отношенията с жените. При тях всичко е интерес. Ако няма полза от жена просто си хваща следващата, която ще използва.
5
2
 
1
 
! Отговори
ъъъ преди 5 години
Пак глупости...и някой е заработил заплатка...
4
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кети, като си го хващате, си заслужавате да си седите сама на бара.
3
6
 
3
 
! Отговори
Кети Литчева преди 5 години
Ако искаш лоялен мъж си хвани мъж рак овен. Но ако искаш да приличаш на елен лопатар и да седиш сама на бара и да мислиш имена на рокцата си хвани си козирог.
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
козирог бил лоялен.. Хахаха ха авторката днес и е ден и в решила да се шегува с читателите. днес е с теб утре е с друга във всеки храст има нещо женско. хахахагаха лоялен авторката е шегаджийка.
1
5
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Някои се праят на астролоэи, и гадаят эа Телето а не трябва