Гледа ви в очите... Сигурни знаци, че ви харесва

Езикът на тялото понякога издава скрити знаци. Те са?
25 сеп 2018 12:00, Михаела Лазарова
17
Гледа ви в очите... Сигурни знаци, че ви харесва
Снимка: unsplash

Срещнали сте мъж, към когото сте привлечени, но сте сигурни дали изпитва същото към вас?

Езикът на тялото понякога издава скрити знаци, че отсрещната страна изпитва влечение към нас.

От дългите, приятните и задълбочени разговори, до физическата близост, която осъществява, макар и да не ви докосва... Кои са знаците, че той е привлечен към вас?

Неговите зеници са разширени. Вгледайте се в очите на мъжа срещу вас. Дилатацията е реакция, която се появява в мозъка, когато сте привлечени от нещо.

Той се усмихва широко. Мъжете рядко могат да скрият, когато се чувстват наистина щастливи в компанията на жена. Ако той се усмихва с цялото си лице, означава, че го привличате.

Той облизва устните си. Когато сте привлечени от някого, устата ви произвежда допълнително слюнка, в отговор на това бързо облизваме устните си. Ако той го прави деликатно, означава, че не сте му безразлична.

Гледа ви в очите. Ако той около 80% от времето, в което сте заедно, докато разговаряте ви гледа в очите, означава, че е привлечен от вас.

Поема дълбоко въздух, когато ви види. Прави го, за да изглежда по-добре, защото си мисли, че по този начин изглежда по-добре и от друга страна, защото се притеснява от срещата с вас. Всичко се случва на подсъзнателно ниво, разбира се.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са пълни глупсоти ...Ако не ви харесва, да не мислите, че ще ви оглежда. И ако просот разговаря ... МИ КЪДЕ ЩЕ ТЕ ГЛЕДА БЕ, ШМАТКОУУУУ
10
2
 
1
 
! Отговори
Жаки Каролев преди 5 години
Иска да ви ч. ук. а да ви скъса от чу. ка. не. А не защото ви харесва! . Просто сте секси жена и провокирате в него секси желание за един страстен луд секс се без задръжки.
9
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** в а р.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не вярвате проверете в Латино награди победителите 2017
7
1
 
0
 
! Отговори
няма да обиждате преди 5 години
Ако не харесвате теленовелата хит Италианската булка не я гледайтеИ не обиждайте сериала защото е хит в целият свят и в цяла Бьлгария
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повторение всеки следобед без сьботите и неделите от 17 до 17 55 До 18 часаВсяка сутрин без неделите и понеделнците от 5 до 6 часаИ всяка сьбота и неделя сутринта от 10 до 12 на обяд по Бтв Лейди
5
0
 
0
 
! Отговори
няма да обиждате преди 5 години
Здравейте препорьчвам ви хитовата теленовела Италианската булкаГледан обичан харесван в целият свят и в цяла БьлгарияСпечелил милиони награди в целият свят и в цяла БьлгарияВ Бьлгария е изльчен по Бтв
4
4
 
7
 
! Отговори
Нафърфорий преди 5 години
Уважаеми жени, когато мъж е зад вас, ви оглежда дупето, да не кажа г*зъ, а когато е пред вас - гърдите, да не кажа сисите. Всички мъже това гледат, вервайте ми! Оставете ги тия разни алабализми, гледал ви очите, гледал ви душата,....дрън-дрън! Просто мъжете мисля с онази си работа, и те така.
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Чалга ПеперудкаНе винаги - аз материално съм много добре, но никоя не ме поглежда - просто съм грозен.
2
5
 
12
 
! Отговори
Чалга Пеперудка преди 5 години
Гледам Ви в ............... портфейла ............... Гледам Ви в ................. НЕдвижимото и движимото имущество ................. Ако ми хареса ................ "гледката" ........... Ще бъда ............ ЛУДА ПО ВАС !!! :)
1
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха, имам велик подобен проблем: прегъща ме, гали и целува косата и ръцете ми... Нямам идея дали ме харесва като жена или го прави от приятелски чувства.