Само за жени! Хороскопът ви за октомври

Някои ще преоткрият себе си, а други ще намерят стабилността
29 сеп 2018 11:20, Михаела Лазарова
1
Само за жени! Хороскопът ви за октомври
Снимка: Reuters

Октомври се задава и носи със себе си редица промени. Някои представителки на зодиака ще преоткрият себе си, а други ще намерят така желаната стабилност. Ретроградната Венера ще изпитва емоциите ни не само в любовта, но и в други аспекти на живота. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския хороскоп на Az-jenata.bg

Жената Овен

Пред представителите на зодията може да има известни затруднения, чиито решения ще изискват максимални усилия през октомври. Бъдете търпеливи, Овни, подхождайте към проблемите без много емоции. Обстоятелствата около вас ще се променят бързо. През втората половина на месеца ще може да разрешите въпроси свързани с финанси. Любовта ще бъде удовлетворяваща. По отношение на семейни и правни въпроси бъдете по-внимателни. В края на месеца може да планирате пътуване, покупки.

Жената Телец

През първите дни от месеца няма да липсват тревоги, може да сте и по-натоварени. За щастие, ще успеете да се адаптирате бързо към обстановката. Най-важното – вършете стриктно служебните си задължения. Някои от нежните представителки на зодия Телец ще трябва да направят избор, който касае по-нататъшния им начин на живот. Ако търсите независимост, може да се чувствате ограничени.

Съществуващите трудности могат да предизвикат чувство за протест и може да не ви е много интересно какво ще мислят другите за вашето поведение. През октомври 2018 г. Телецът е склонен да наруши правилата, създавайки проблеми за себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Стрелец пак нищо.А исках да лупам жена ми.Ама на, нямала късмет.