Знаците, че имате дълбока връзка с някого, са...

И че трябва да пазите тази връзка като очите си
29 сеп 2018 22:50, Теодора Драгоева
2
Знаците, че имате дълбока връзка с някого, са...
Снимка: pexels.com

Не е лесно да намерим човек в живота си, с когото да се радваме на истинска, дълбока връзка. Затова е хубаво, ако срещнем такъв човек, да оценим тази специална връзка с него и да пазим тези наши отношения, буквално като очите си.

Понякога ни е трудно да разберем, че сме свързани на по-дълбоко ниво с някого, тъй като най-вече рутината на ежедневието ни кара да приемаме някои неща за даденост.

Ето и сигурните знаци, че с даден човек имате специална, дълбока връзка:

1. Усещате физическа и емоционална интимност

Честно казано, ако имате дълбока връзка с половинката си, със сигурност няма да ви се иска да се разделяте с нея за по-дълго и ще чакате с нетърпение срещата ви. Най-вероятно ще докосвате без повод този човек, ще държите ръката му, ще го прегръщате често и т. н. Освен това всички тези неща укрепват връзката, която имате с партньора си.

2. Имате дългосрочен ангажимент

Ако имате по-специална връзка с партньора си и за двама ви сериозната връзка и дългосрочният ангажимент няма да са проблем или пък повод за дискусия. Хората, които имат дълбока връзка помежду си, още от самото начало на отношенията си, имат сериозни намерения един към друг.

Вижте още по темата в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: съветивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Злато да изстудиш каменицата наздраве туборга сигорно е пресушен то ще да е оъ туборг партито оня ден виж как се изпи бързо
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колежке на вилата на герман ли сме тази вечер.Приятно изкарване злато