Зодиите, които не могат да бъдат заблудени

Топ 5 на зодиите, разпознаващи лъжците, вижте ги!
29 сеп 2018 21:15, Теодора Драгоева
11
Зодиите, които не могат да бъдат заблудени
Снимка: pexels.com

Според астрологията представителите на 5 зодиакални знака, са естествено надарени да предвиждат поведението на хората и да предусещат ситуациите. Тези хора почти винаги могат да разберат кога някой ги лъже или се опитва да ги заблуждава. Така че, ако се опитате да ги подведете, трябва да знаете, че тези хора могат да ви хванат в лъжа и да ви накарат да се почувствате унизени.

Ето и кои са тези 5 зодии:

Скорпион

Скорпионите са родени детективи. Те просто виждат това, което за други хора остава невидимо. Те „прочитат“ хората и ситуациите. Те имат много силна интуиция и невероятната способност да наблюдават обкръжаващата ги среда, както и маниерите и реакциите на хората. Всичко това им помага да имат доста точна преценка за нещата. Освен това те мразят лъжите и измамите и имат вроден стремеж да стигнат до истината. От друга страна, ако подозират, че някой ги лъже, те няма да намерят покой докато не разберат дали това е така.

Близнаци

Родените под този слънчев знак са известни с това, че са много любопитни. Те могат да четат между редовете и да открият лъжата, докато си взаимодействат с човек, който се опитва да ги подведе. Причината за това тяхно умение е фактът, че Близнаците задават твърде много въпроси, като обръщат внимание на всеки малък детайл. Затова намират грешките лесно и усещат фалшивите твърдения. Те обаче няма да разобличат лъжеца директно, а по-скоро ще му се присмиват тайно и ще му подхвърлят саркастични забележки.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: астрологиязодиилъжци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
10
 
! Отговори
Буратино преди 5 години
Няма такива "зодии", които не могат да бъдат заблудени, трябва да лъжете по-убедително.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само зодия ченге не сте сложили.
4
3
 
8
 
! Отговори
Пламен Карамански преди 5 години
Зодия Пловдивски сотаджия - никой не може да те заблуди да си съблечеш вмирисаното кожено яке.
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има и други а тия пишат която са те човек не се заблуждава лесно навремето създадох един продукт тоя продук от няколко един остана да работи свестно другото явно е било заблуда както и да е пожелавам и на другите да го стигнат да *** надали
2
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Несполучлива статия. Аз съм телец. Когато жена ми се прибира в къщи, като чуя как си влиза, знам че ще ме излъже преди да си е отворила устата.Зодия?
1
12
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Като не могат да бъдат заблудени - да ходят да играят на рулетка и ще се разбере...