Какво очаква зодиите в любовта през октомври?

Някои връзки ще се разпаднат, други ще се задълбочат...
30 сеп 2018 09:18, Михаела Лазарова
4
Какво очаква зодиите в любовта през октомври?
Снимка: Istock

Октомври ще бъде вълнуващ месец за любовта, но ще ни постави и пред сериозни изпитания. Някои връзки ще се разпаднат, други ще се задълбочат. Ще трябва да се научим да действаме с разума си в определени ситуации и да слушаме интуицията си, за да не попаднем на лъжливи партньори. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен
 
Овните ще трябва да намерят хармония между чувствата и разума. През октомври, романтиката определено ще развълнува родените под този зодиакален знак, подбуждайки ги към ярки, красиви, но невинаги обмислени действия. Именно поради тази причина Овенът може да развали собствената си връзка или да направи лошо впечатление на някого, когото иска да впечатли с обратното. 
Ако се намирате във връзка, опитайте се да покажете инициатива, помислете за това какво е най-важно за любимия човек във взаимоотношенията ви. Не се поддавайте на клюки, слухове, информацията може да се окаже невярна. Късметът ще ви се усмихне във втората половина на месеца.
Телец
 
За представителите на знака октомври ще се окаже истински романтичен месец, богат на различни събития и приключения. Нещата могат да се развият много по-различно, отколкото очаквате. Имайте търпение. Въпреки трудностите, този месец ще донесе на Телеца много положителни промени в отношенията. Ако в последните няколко седмици е имало неща, които сте искали да си изясните, сега ще може да го направите. 
Някои представители на знака ще променят постоянната си връзка – сватба, съвместно съжителство или ще останат в приятелски отношения с вече бившата си половинка. Внимавайте в кого се влюбвате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
месара преди 5 години
чакам звездите да ми кажат печелившите числа или кое билетче да си купя. така де, нали говорят!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Стрелец нищо.Мислех като ми свърши смяната да излупам жената.Сега няма да знамкакво лупам.