Зодии: Чертите, с които знаците отблъскват околните

Кой е най-големият проблем на всеки знак? Вижте!
1 окт 2018 17:15, Ивета Иванова
12
Зодии: Чертите, с които знаците отблъскват околните
Снимка: Pexels

Овен 

Постоянно се нуждаят от внимание и признание. Налагат идеите и мненията си, без да се интересуват от ситуацията, контекста и другите гледни точки. Винаги трябва те да са прави, дори когато не са имали опит с нещо, с което другите са имали. Фокусират се само върху себе си и своите нужди, всеки трябва да слуша тях.
 
Телец
 
Имат огромен проблем с ината си. Не искат да виждат света по никакъв друг начин, освен по своя. Не ценят съветите на околните. Много са морални и етични, но никога не приемат, че хората имат различни ценности. Убедени са, че истината е абсолютна и бързо зачеркват от живота си хора с други принципи.
 
Близнаци
 
Често ги обвиняват, че са двулични и има нещо вярно. Много бързо си менят настроенията и мненията, сякаш в тях живеят две различни личности. Не винаги го правят с лошо, просто много се влияят от конкретния момент. Анализират всичко и обсъждат дълго нещата, но трудно поддържат приятелства, защото постоянно са с различно мнение.
 
Рак
 
Най-емоционалните знаци, и то във всеки един аспект от живота си. Понякога могат да са прекалено съпричастни, другите се дразнят от това. Влияят се много от чувствата си и действат спрямо тях, което може да изплаши околните - раците могат да изглеждат като истерици или прекалено раними.
 
Лъв
 
Управлява ги Слънцето и са блестящи, весели, енергични. Но трябва да осъзнаят, че Земята се върти само около Слънцето, не и около тях. Не може да очакват, че всички постоянно ще им обръщат внимание и ще ги хвалят. Имат най-голямото его от всички зодии. Искат винаги да бъдат забелязвани и почитани като кралски особи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
ИСТИНА преди 5 години
Християнството няма никаква връзка и е абсолютно несъвместимо с астрологията и врачките-гледачки! кофти е, да приемаш древно окултно изкуство- недоказало се. Една от лъжите- мрежи на дявола! :(
9
4
 
3
 
! Отговори
Хари Каролев преди 5 години
И да ми слагаш минус, което ти казвам си е така. Жената си е такава. Но си е моя сладур. Аз не се държа лошо с нея затова тя се държи добре с мен. И при нас няма подобни ексцесии за постъпките на другите и техните действия не мога да отговарям.
8
5
 
2
 
! Отговори
Хари Каролев преди 5 години
Жената е рак и изобщо няма да ти го спести, ако си позволиш да я обиждаш и подиграваш. Ако вече започнеш да и говориш назидателно чашата е преляла. Направо си плачеш да и се извиниш.
7
6
 
4
 
! Отговори
Радан Канин преди 5 години
Просто си го получил от рак не че са изтерици. Просто са те сложили на мястото си.Мнпго търпеливи, сговорчиви с тях е вечния купон. Но прелее ли чашата..!Получаваш си го. Минал си всякакви граници на човешките отношения спрямо тях прекалил си с острия език очевидно и безцеремонното поведение.
6
4
 
4
 
! Отговори
nina преди 5 години
Колкото до зачеркването на хора с други принципи-предателите са аут.Който иска да има предатели за приятели-техен избор.Телец.
5
1
 
0
 
! Отговори
nina преди 5 години
Ами истината е една,и е абсолютна,каква да е?? :))
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интерсно някой дали вярва на подобни тъпотии.
3
2
 
9
 
! Отговори
офца преди 5 години
овните са най-големите егоцентрични егоисти
2
4
 
3
 
! Отговори
Стрелеца преди 5 години
усетиш ли ми стрелата низодзад значи си отблъснат/тласнат/надянен
1
4
 
2
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Кой уважава и да ги върже е като метафора на американски ѝ в официален вестник за тия курници на снимката бе да ви кажа на всички езици говорят за това е положението...