Големите тайни на зодиите: Кой какво крие?

Нормално е да има лични неща, които човек иска да скрие
3 окт 2018 16:00, Ивета Иванова
8
Големите тайни на зодиите: Кой какво крие?
Снимка: Pixabay

Колкото и открити и директни хора да има, всеки пази в себе си някаква тайна. Нормално е да има лични неща, които човек иска да скрие от света. Ето каква най-вероятно е тайната на всяка зодия. 

Овен
 
Крият, че в миналото са взимали някои доста лоши избори, по отношение на хората, с които са имали романтични и интимни връзки. Обичат да изглеждат така сякаш са стабилни и всичко е наред, но всъщност не винаги те са слагали край на връзката. Сърцето им е било разбивано от хора, които не са си стрували. А овните са наранявали хора, които са били истински и лоялни. Имат много съжаления за любовния си живот.
 
Телец
 
Телците не показват, че не могат да кажат "не" на себе си. Когато искат нещо, трябва да си го набавят задължително, дори да е много скъпо и луксозно. Може да е храна, завеси, бижу и т.н. По принцип са дисциплинирани, но смятат, че са заслужили да се поглезят и да си направят подарък.
 
Близнаци
 
Не признават, че имат голям проблем с парите и в миналото са правили финансови грешки. Харчат всичко веднага и безразсъдно, спестяванията им за нещо важно са се стопявали заради прищявки. Избягват да дават пари назаем и като цяло да говорят на теми, свързани с финанси.
 
Рак
 
Тайната им е, че не могат да прекратят връзки и да преживеят нещата. Никога. Може да са в прекрасна, продължителна, щастлива връзка и все пак още мислят за бившото гадже, което им е разбило сърцето. Дори следят профилите му в социалните мрежи. Разсъждават над старите връзки - къде са грешили, какво е трябвало да направят, кои са били хубавите и лошите неща. Радват се, когато бившите страдат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Зодия Тризначки преди 5 години
IQ на блондинка разделено на три части.А иначе сайта teen problem кърти мивки, цикли паркет и прочее ...
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм зодия близнаци и моята най-голяма тайна е, че докато уринирам пъpдя звучно.
2
2
 
5
 
! Отговори
Хехехеее преди 5 години
Онзи мошеник от "Западен парк", за който ви разказах преди време е роден някъде в началото на февруари, значи е Водолей. Брат му келнерът не го знам кога е роден. Но тези двамата гащници бяха крили доста време от приятелките си, че и двамата са женени. Представили се за ергени на наивни студентки от провинцията и редовно им гостували в квартирата, но жената на келнера се усъмнила, проследила ги, нахълтала там и станала една ... леле мале, леле мале :)Момичета, не се предоверявайте на непознати.
1
2
 
6
 
! Отговори
keke преди 5 години
До злобиИди в тийнпроблем и ще четеш и за себе-си, това им е идеята, клик да има :) а малоумното българско племе само от зодии се интересува...