Проклятието на Холивуд: Бляскъв модел днес, бездомник-наркоман утре!

Лони Уилсън от кориците на списанията днес спи на улицата
3 окт 2018 21:15,
39
Проклятието на Холивуд: Бляскъв модел днес, бездомник-наркоман утре!
Снимка: Daily Mail

Славата и парите – онова, към което мнозина се стремят. Животът на знаменитостите често изглежда бляскав, привлекателен, апетитен. Като бонбон в лъскава опаковка!

Много често, обаче бонбонът е гнил, пропит от проблеми с различни субстанции, психологични заболявания, секс скандали, семейни раздели, изневери...

За холивудския начин на живот това е нещо симптоматично, от което малцина успяват да избягат. А тези, които са тръгнали по лошия път надолу, трудно се изкачват по стълбицата нагоре, обратно към порядъчния начин на живот.

Преди дни стана ясно, че папараци са забелязали доскоро успешния фитнес модел Лони Уилсън, бившата съпруга на звездата от "Спасители на плажа" Джеръми Джаксън, да спи на улицата.

От дългокосата сексапилна блондинка няма и следа, сега е на улицата, загубила работата си, спи под пазарна количка, която побира целия остатък от доскорошния й бляскав живот.

Историята за това колко бързо и безпощадно се завърта колелото на живота и те отпраща в посока, по която не си и подозирал че ще поемеш, може да бъде квалифицирана дори като зловеща.

Жената е с къса, мръсна коса, ръцете, краката и ноктите й са покрити с мръсотия. Лони има рана, която не е зараснала, и е много вероятно да е инфектирана. По тялото и има различни травми и очевидно бившата фитнес знаменитост има нужда от медицинска помощ. Когато удряш дъното, обаче, по-лесно можеш да се изтласкаш. Уж...

Жената е намерена случайно от своята стара приятелка и колежка Кристин Россети. Срещата била емоционална, двете са забелязани да се прегръщат през сълзи. Какво може да направи един стар приятел за негов близък, изпаднал в подобно състояние? Може да му помогне.

Така Кристин решава да заведе своята приятелка Лони в хотелска стая, да и осигури душ, топла храна и чисти дрехи. Историята за проваления бляскав живот започнала да се разплита.

Лони била изгонена от дома си в Западен Холивуд преди две години, след като загубила работата си. Страда от психични проблеми. Започнала работа като асистент в клиника за пластични операции, но била уволнена. Не можела повече да плаща наема на апартамента или колата си и така се озовала на улицата. Цялото й блестящо минало – събрано в един единствен куфар.

Започват проблеми с наркотиците. Лони се пристрастява към една от най-коварните субстанции, които тотално сриват организма. Метамфетамините.

Това никак не помага и на психичното и състояние. Жената смята, че се зарежда с електричество, което я превръща в потенциална опасност за заобикалящите я хора. Убедена е, че нейният заряд предизвиквал електрически неизправности в поредица от сгради и създавал хаос в цял Холивуд.

Единственото нещо, което можело да спре нейната "способност" били метамфетамините. И така, кръгът се затварял все повече.

Животът се усмихнал отново, когато Кристин подала ръка на старата си приятелка. Изглежда, че Лони била готова да посрещне с отворени обятия възможността да започне от начало. Малцина, обаче, са онези, които са успели да започнат начисто. И Лони не е една от тях.

Прекарала една вечер в хотелската стая. Тогава абстиненцията нахлула обратно в живота й като неканен гост. И Лони не се възпротивила и се върнала на улицата.

Пред "Дейли мейл", които успяват да издирят бившата фитнес моделка, Лони споделя, че на улицата понякога е трудно, но не е невъзможно да оцелееш.

"Лос Анджелис е богато място. Тук хората изхвърлят много неща. Лесно е да намериш храна, дават ти пари – тук 20 долара, там 40... Справям се. Има толкова много неща на разположение, че просто няма как да не оцелееш на такова място", разказва за живота си на улицата моделката.

Не се е къпала от една година. Мръсотията държала изнасилвачите настрана. Често, обаче, я ограбвали.

"Искам живота си обратно. Била съм в клиника и преди. Не помогна. Трябва ми помощ. Имам да се справям с толкова много неща...", казва Лони с днешна дата.

Когато, обаче, и подават ръка, изглежда пътят нагоре е твърде дълъг, стръмен, труден...

"Лони има отчаяна нужда от нашата помощ, има нужда от хора, които да се грижат за нея. Къса ми се сърцето, но не можеш да помогнеш на човек, който не иска помощта ти", разказва Кристин. 

Цялата история звучи като филм. Заради потресаващата история на един пропилян живот, от "Дейли мейл" се свързват с експерт, който да помогне за лечението на Лони. Лари Маринели е съосновател на клиника, която помага на хора, които са пристрастени към различни вещества или имат психични проблеми. 

Експертът е приятел на Кристин Россети и предлага напълно безплатно лечение за Лони на стойност 90 000 долара. Била изготвена специална програма и дори било осигурено легло в център в Северен Холивуд.

Лони отхвърлила възможността. Върнала се на улицата. Последно е видяна да върви по булевард в Уудланд Хилс. Бутала количка, в която се намирали всичките й вещи. Единственият спомен за бляскавото минало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
До 22 преди 5 години
"бивши престъпници притежават огромната част от имотите и движимите вещи в нашата страна."Имаш предвид бивши комунисти и настоящи защитници за справедливост собственици на оръжейни фирми само един на ЦУМ и панаирната палата.
30
0
 
1
 
! Отговори
Бахуро преди 5 години
Да четат златките, миските и всичкити уоннъ-би ку.рво.ляк, дето ходи да се чекне по гнусните чалготеки. Хубостта е до време, не може цял живот да разчиташ на розовата касичка между краката. Никой няма да ви търпи вечно, понеже била хубавичка. Хващайте се, учете се и бачкайте яко.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С живот на кредит е така. Един английски програмист обясняваше как живеел мечта: имал къща, 2 коли, приятелка, Обаче като го уволнили, за няколко месеца от банките му взели собственността и жената го оставила.Значи толкова му е била и собственността над тази мечта.
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
https://youtube/watch?v=_dNNp8giw0Mязък за фитнес мацката, личат и мускулите под дрипите
27
0
 
3
 
! Отговори
Емил преди 5 години
До Анонимен 21 Ти на какъв език пишеш, че нищо не намираш за нея в интернет? Има много статии и клипове ако можеш да търсиш????
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и аз помислих , че е фалшива статия и потърсих на английски, ето я:https://meaww/former-baywatch-star-jeremy-jackson-ex-wife-loni-willison-spotted-rummaging-garbage-bins-la
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се включи в MeToo и да съди някой.Каква е разликата м/у актриса и ***
24
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тази си е октачена, плюс амфетки съвсем е дала на късо ... явно си е доволна от живота с количката, не виждам какво се опитват да направят "приятелите" ѝ освен реклама на нейн гръбеле па тая с безплатната програма за 90 000
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22Абе не че нещо, ама всичките тея престпнициа бяха подкрепени от "социалистите" по един или друг начин. Все още помня, как две от най-страшните "мутри" за времето си, излизаха треперещи, от къщата, на комшията, който по случайност се оказа и последният партиен секретар в общината ни. Същите мутри разрушиха всичко в града, и бяха "лошите" докато не ги гръмнаха. Сега, децата на компията са "бизнесмени" без конкуренция, с неясен източник на стартов капитал.
22
0
 
5
 
! Отговори
един преди 5 години
Джесикa, я кажи какво означава "бляскъв"? Поредната "джурналиска"..
21
6
 
16
 
! Отговори
ТО ШО преди 5 години
Имаше - Генералния Секретар на БКП и министър председател и главен овчар в НРБ, се оказа без никаква собственост, а сега апартаменти, резиденции, ошфорки.
20
23
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При лошия социализъм в България нямаше НИТО ЕДИН БЕЗДОМЕН ЧОВЕК. Днес малцина българи, предимно бивши престъпници притежават огромната част от имотите и движимите вещи в нашата страна.
19
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е супер измислената статия. Напишете в Гугъл Лони Уилсън. Единсвтнната статия, която излиза е only in Dnes.bg. От къде ги измисляте тези статиите бе. Батии сайтаа. Айде трии че не остана
18
6
 
9
 
! Отговори
Петко преди 5 години
Още едно доказателство че колкото и да се опитваме да помогнем на един човек, ако той не пожелае да направи усилие, нашата помощ ще отиде в канала.Аз затова съм против да се дава възможност на *** да пилее обществени средства.
17
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Същото е и в парламента - влизаш и повече нямаш хемороиди.
16
5
 
11
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
И Сорос , добави и Сорос. Видяли са го да разпространява дрога в западен Холивуд около аерогарата нощем.
15
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С МК-Ултра е така. Търсете в Гугъл и Ютуб информация за МК-Ултра.
14
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да е трик,а и да не е може да успее да се справи.Не знам какво е лошо в америка,ама като гледам кофите и дрехите й в други сайтове те по чисти и хубави от на средния българин панелката и дрехите
13
2
 
20
 
! Отговори
жеко преди 5 години
може да е гениален пр трик за да се изстреля в класациите , сега целия свят научи за нея а до сега никой не я е чувал , разгледах и снимките от дейлимейл и забелязах едно нещо по всичко изглежда че е клошарка но защо е с бръснати крака, уж не се къпе и цялата е мръ.сна обаче краката и са гладки
12
2
 
21
 
! Отговори
Българин! преди 5 години
"Проклятието на Холивуд: Бляскав модел днес, бездомник-наркоман утре!"Проблемът изобщо не е в Холивуд, а в една част от възпитаниците му (за съжаление никак не малка), които ПОНЕЖЕ ИМАТ ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СА СИ МЕЧТАЛИ - ПАРИ, СЛАВА, ВЛАСТ СЕ ЧУДЯТ С КАКВА ГЛУПОСТ ДА СЕ ЗАЛОВЯТ, ТА ДА СИ ЗАПЪЛНЯТ СВОБОДНОТО ВРЕМЕ! Обикновено това са или алкохола или наркотиците, а както всички много добре знаем И ДВЕТЕ НЕ ПРОЩАВАТ!