7-те зодии, които ще станат световноизвестни, са...

Можеш да станеш популярен случайно, а може и с много работа
4 окт 2018 11:00, Ивета Иванова
8
7-те зодии, които ще станат световноизвестни, са...
Снимка: Pixabay

Можеш да станеш популярен случайно, а може това да ти е било и детска мечта и да правиш възможното, за да я осъществиш.

Но винаги ти трябва доза късмет, за да пробиеш. Има няколко зодиакални знака, на които сякаш им е писано да станат известни и да са под светлините на прожекторите. Ето кои са те. 

Лъв
 
Всички знаем, че лъвът търси славата и я обича. Тези знаци не само искат внимание, но и знаят как да го задържат върху себе си и как да спечелят от славата. Те заслужават популярността, защото наистина се раздават и умеят да дават на публиката това, което иска. Знаят как да впечатляват с тоалети на публични събития.
 
Стрелец
 
И той е огнен знак като лъва, тоест знае как да стане център на вниманието и да го използва разумно. Не се страхуват от светлините на прожекторите и от славата. По принцип не се справят добре с отхвърлянето, но са толкова уверени в себе си, че винаги се пробват и грабят от живота с пълни шепи.
 
Овен
 
И третият огнен знак попада в класацията. Овните са много силни личности и знаят как да отркрият баланса. Славата понякога е изморителна и пречи, но пък носи и много позитиви - богатство, отваряне на много възможности. Тези знаци приемат смело всички последствия. Предпочитат да са известни като лидери, политици, бизнесмени.
 
Скорпион
 
Популярността при тях върви заедно с желанието им да контролират всичко. Те сами си проправят път, изкачват се на върха без чужда помощ, сами са си шефове и знаят как да се промотират. Успяват да вършат много неща едновременно, и пак да имат време за известността и за ходене на публични събития.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
селибрити на село преди 5 години
Ке станат,ама не у Бугарско! тРебе първо да хванат самолета от терминал 2....
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
М-м-м, тоя път не сте написали глупости, а направо простотиЙ! При това много, много големи.
6
0
 
3
 
! Отговори
Иван11 преди 5 години
И фундаментално е изключително тъпо и ефективно. Просто повтаряш нещо без срам, без спир без спирачка, докато пробие мозъците на масита и стане новата РЕАЛНОСТ. Защото за хората възприятията е реалноста, не 100%-вата материална реалноста от която така или иначе нямаме нужда за да оцелеем, а и възприятията са по-гъвкави.Възприятията водят до чувства, преживявания, промени, действия.. и всичко извира от това в което човек ВЯРВА, което се пробива и презаписва с ПОВТОРЕНИЕ.
5
0
 
3
 
! Отговори
Иван11 преди 5 години
Аз сам си отговорих на въпроса. В периода около 2008/9-2012/3 няколко популярни сайта просто започнаха да бълват преписани статии най-вероятно от мързел които изглеждаха доста неадекватно стоящи и откъснати от типичната БГ култура, която не беше заразена с мисловния вирус на славата тогава. Може да се завери да се видят коментарите как хората се противят и плюят. Но може би след философията.. която води до науката.. която води до атомната бомба, най-голямата сила е промивката
4
0
 
3
 
! Отговори
Иван11 преди 5 години
Ехх, кога успяхте да ни тренирате като кучета да ни създадете вкус към славата, 100% импорт от америка в една от най-незаинтересованите от слава държави. Спомням си 2009-та все още можех без да искам да се похваля на американските си приятели че в БГ хората не се интересуват от слава, популярност американски тип, и те ми завиждаха за свободата от тази промивка, която вирееше САМО там все още.2018 цяла Европа е доста поамериканчена но БГ пак най-заблудена от славата. спасявайте се от ***
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цепите мрака с поредната тъ.пня.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А от останалите 5 зодии няма нито един световно известен така ли?Абсурдни словоблудства пак драснати на нетрезво!
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От тия седем зодии на света има около 4 млрд. души - всички ли ще станат известни?