3 знака, че най-добрият ви приятел не харесва гаджето

За да споделяте, да си помагате, да се подкрепяте...
5 окт 2018 22:15, Ивета Иванова
5
3 знака, че най-добрият ви приятел не харесва гаджето
Снимка: Pixabay

В повечето случаи близките ви приятели си признават, когато не харесват новото ви гадже. Нали затова сте приятели - за да си казвате всичко - и доброто, и лошото, за да споделяте, да си помагате с проблемите, да се подкрепяте.

Има обаче случаи, в които сте прекалено влюбени и щастливи в новата ви връзка и най-добрият приятел може да се страхува да ви каже, че не е очарован от половинката ви. Просто смята, че така ще ви нарани и ще изглежда все едно не ви подкрепя. Ето как да разпознаете, че най-добрият ви приятел не харесва гаджето ви, според Elite Daily. 

1. Избягва ви
 
Сигурно преди сте били почти неразделни. И най-добрият приятел е освобождавал време, за да ви види и да поговорите, дори когато има много ангажименти. Но сега не е така. Сякаш дори ви избягва. По-рядко се виждате, когато сте с компания на купон или събитие говори повече с други хора, прекарва повече време с други свои приятели, не си пишете много в социалните мрежи. Ако приятел ви избягва, естествено, може да има и други причини. Но ако скоро не сте се карали или не сте спорили, е възможно да е заради новата ви връзка. Възможно е изобщо да не харесват половинката ви. Или да нямат нищо против партньора ви, но да смятат, че изобщо не си пасвате и тази връзка няма да е сполучлива. Изслушайте приятеля, той ви познава най-добре. Поговорете си искерно и открито, ако има такъв проблем.
 
2. Изразява съмнения относно връзката ви
 
Когато споделяте нещо за новия партньор, най-добрият приятел може да започне да ви разпитва защо сте решили, че имате нужда от връзка сега, какво ви е впечатлило в партньора. Това издава скептицизъм. Хората от компанията ви може да се страхуват да кажат нещо лошо за гаджето ви, ако сте много щастливи, но може да подхвърлят следното: "Наистина ли искаш да имаш връзка?", "Това ли е връзката, която търсиш?" и т.н. Ако директно обиждат гаджето ви, ясно е, че не го харесват. Не забравяйте, че приятелите може и да тъгуват, защото прекарвате много време с половинката и сте забравили за тях и вече не се виждате толкова често. Ако само това е проблемът, опитайте да намерите златната среда и никога не изоставяйте верен приятел заради любов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това може да стане и ако : приятеля си няма гадже, ако гаджето е по-хубаво от неговото. И в двата случая не ти е приятел.
2
0
 
6
 
! Отговори
И11 преди 5 години
Какви приятели какви 5 лева, ние сме в България.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Приятелят ти може да те избягва и ако се *** снея зад гърба ти.